PRIMITIVO DI MANDURIA DOP, SUD Feudi di San Marzano

Distrikt

Primitivo di Manduria. Læs mere om distriktet

Producent

Feudi di San Marzano. Læs mere om producenten

Om produktet

Primitivo di Manduria fra Feudi di San Marzano er lavet på Primitivo-druer fra parceller i Taranto, som ligger ca. 100 m over havet, og hvor undergrunden mest består af kalk, ler og sand. Høsten foregår når druerne er optimal modne,... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Rødvin

Kolli 6

Land Italien

Årgang 2018

Størrelser 75,00

Alkohol % 14,00

Nr 06106511835

EAN Nr 8023354132519

Druer 100% Primitivo

Lagring 6 mdr. på franske og amerikanske træfade.

Distrikt

Primitivo di Manduria. Læs mere om distriktet

Producent

Feudi di San Marzano. Læs mere om producenten

Mere om produktet

Primitivo di Manduria fra Feudi di San Marzano er lavet på Primitivo-druer fra parceller i Taranto, som ligger ca. 100 m over havet, og hvor undergrunden mest består af kalk, ler og sand. Høsten foregår når druerne er optimal modne, normalt anden uge i september. Gæringen varer i ca. 14 dage og efter en skånsom presning gennemgår vinen en malolaktisk gæring. Til sidst bliver den modnet 6 måneder i fade af både fransk og amerikansk eg.

Vinen har en flot, blank, mørkerød farve med violet skær. Duften byder på masser af frugttoner med nuancer af røde kirsebær, blommer, granatæbler og en smule vanilje. I smagen virker vinen mørkere, med dybe og komplekse toner af engelsk lakrids, tjære og en mineralsk touch. Eftersmagen er tør med krydrede nuancer og vinen efterlader en god, fyldig frugtkarakter og et bid, som gør den meget harmonisk.

Primitivo di Manduria vil være en god ledsager til vildt, lamme- eller oksekød, gerne med kraftige saucer, svampe og evt. tyttebær eller andre vilde bær.

×