POUILLY FUISSE Clos de Monsieur, Domaine Cedric et Patrice Martin

Distrikt

Pouilly Fuisse. Læs mere om distriktet

Producent

Domaine Cedric & Patrice Martin. Læs mere om producenten

Om produktet

Domaine Martin råder over en lille parcel på den legendariske vinmark ”Clos de Monsieur Noly”, hvor vinstokkene er 70 år gamle. Vinmarken tilhørte engang i sin helhed Monsieur Noly, der var kendt som en af de bedste producenter af Pouilly-Fuissé... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Hvidvin

Kolli 12

Land Frankrig

Årgang 2017

Størrelser 75,00

Alkohol % 14,00

Nr 03720421735

EAN Nr 3530220023314

Druer 100% Chardonnay

Lagring Franske træfade (1, 2 og 3 år gamle).

Distrikt

Pouilly Fuisse. Læs mere om distriktet

Producent

Domaine Cedric & Patrice Martin. Læs mere om producenten

Mere om produktet

Domaine Martin råder over en lille parcel på den legendariske vinmark ”Clos de Monsieur Noly”, hvor vinstokkene er 70 år gamle. Vinmarken tilhørte engang i sin helhed Monsieur Noly, der var kendt som en af de bedste producenter af Pouilly-Fuissé vine. Marken er i dag delt mellem flere producenter og ligger i Chaintré, som ofte giver delikate, afrundede og blomsterrige Pouilly-Fuissé vine. Chardonnay-druerne på ”Clos de Monsieur Noly” er håndplukkede ved deres fulde modenhed og gæres med deres egen gærkultur på 1, 2 og 3 år gamle træfade. Modningen foregår på de samme fade.

”Clos de Monsieur Noly” er en meget rig og kompleks Pouilly-Fuissé, som samtidig er ret feminin og delikat – både i duft og eftersmag. I smagen er træet meget flot integreret og giver en diskret nuance af vanilje, som harmonerer meget fint med vinens mineralitet og sprødhed. Serveres i store Bourgogneglas. Serveres til skaldyr, fisk, fjerkræ og pasta i hvide saucer.

×