POIRE WILLIAM 45% Eau de Vie, Alsace, Kuentz-Bas
Distrikt
Alsace. Læs mere om distriktet
Producent
Kuentz-Bas. Læs mere om producenten
Om produktet
Eau-de-Vie'enPoire Williams (pære) er 'født' i 1950'erne og er i dag en af de mest populære frugt-brændevinsorter, både fra Frankrig og Schweiz. Frugten bør plukkes ved fuldmodning, når den er meget saftig, og bør derfor transporteres forsigtigt, da den er... Læs mereLogin for at se vores priser og købe produkter
Login for at se vores priser og købe produkter
Specifikationer
Distrikt
Alsace. Læs mere om distriktet
Producent
Kuentz-Bas. Læs mere om producenten
Mere om produktet
Eau-de-Vie’enPoire Williams (pære) er ‘født’ i 1950’erne og er i dag en af de mest populære frugt-brændevinsorter, både fra Frankrig og Schweiz. Frugten bør plukkes ved fuldmodning, når den er meget saftig, og bør derfor transporteres forsigtigt, da den er meget skrøbelig. Man skal normalt bruge ca. 28 kg. frugter til en liter 100% brændevin. Det er under modningen i glasbeholder eller på tank, at Poire Williams vinder i finesse, renhed og aroma, og får sin blank farve. Denne modning kan vare en del år, afhængig af producenten, frugtens oprindelse eller årgangen. Ligesom Framboise, bør Poire Williams nydes afkølet (6-8 grader).Servering: Nogle foretrækker at servere frugt-brændevine i ballon-glas (store Cognac-glas), som er afkølede med et par isterninger, mens andre foretrækker at forvarme glasset i deres hænder. Kulden får som regel de frugtrige aromaer og de velouragtige nuancer mere frem, mens tungere og mere krydrede aromaer ofte har bedst af lidt varme.