PINOT NOIR THEA’S SELECT Oregon, Lemelson Vineyards

Distrikt

Willamette Valley. Læs mere om distriktet

Producent

Lemelson Vinyards. Læs mere om producenten

Om produktet

Hos Lemelson kommer vinene normalt fra en enkelt vinmark, men Thea's Selection Pinot Noir er en undtagelse, idet denne Reserve vin er lavet af et udvalg af de allerbedste fade fra forskellige vinmarker under vinificeringen. Man 'selekterer' ganske enkelt de... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Rødvin

Kolli 12

Land USA

Årgang 2015

Størrelser 75,00

Alkohol % 13,50

Nr 05400111535

EAN Nr 895315000056

Druer 100% Pinot Noir

Lagring 14 mdr. på franske træfade (228 l., 35% nye).

Respekt Ja

Distrikt

Willamette Valley. Læs mere om distriktet

Producent

Lemelson Vinyards. Læs mere om producenten

Mere om produktet

Hos Lemelson kommer vinene normalt fra en enkelt vinmark, men Thea’s Selection Pinot Noir er en undtagelse, idet denne Reserve vin er lavet af et udvalg af de allerbedste fade fra forskellige vinmarker under vinificeringen. Man ‘selekterer’ ganske enkelt de fade med de mest karakterfulde og komplekse vine fra ejendommens økologiskdyrkede vinmarker. Efter en total afstilkning bliver druerne gæret på rustfrie ståltanke og derefter modnet i 13-15 måneder på 228 l. burgundiske træfade.

Både i duften og i smagen finder man toner af modne sorte kirsebær, krydderier (med nuancer af grønne blade), syltede brombær og blommer. Men vinens sprødhed giver de sødmefulde toner modstand, og vinen slutter delikat og frisk. I sin ungdom holder den lidt på sine dyder, men man fornemmer en masse nuancer og et potentiale til den nære fremtid. En af de bedste Pinot Noir, vi har smagt uden for Bourgogne. Brug Thea’s Selection Pinot Noir til mørkt kød, f.eks. okse, lam eller vildt, lavet på grill eller i ovn, men også tilberedt i sammenkogte retter.

×