PINOT NOIR SELECTION LIMITADA Kaiken, Mendoza

Distrikt

Mendoza. Læs mere om distriktet

Producent

Kaiken Wines. Læs mere om producenten

Om produktet

Vinen er lavet på Pinot Noir-druer fra firmaets vinstokke i Tupungato (Valle de Uco, Mendoza), som er plantet i en højde af 1.300 m.o.h. Skiftet mellem varme temperaturer om dagen og kølige nætter giver et langt modningsforløb for druerne, og... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Rødvin

Kolli 6

Land Argentina

Årgang 2016

Størrelser 75,00

Alkohol % 13,50

Nr 05672211635

EAN Nr 7804303001305

Druer 100% Pinot Noir

Lagring 10 mdr. på egetræsfade (franske 25% nye).

Distrikt

Mendoza. Læs mere om distriktet

Producent

Kaiken Wines. Læs mere om producenten

Mere om produktet

Vinen er lavet på Pinot Noir-druer fra firmaets vinstokke i Tupungato (Valle de Uco, Mendoza), som er plantet i en højde af 1.300 m.o.h. Skiftet mellem varme temperaturer om dagen og kølige nætter giver et langt modningsforløb for druerne, og derfor meget aromatiske, farverige og smagfulde vine. Høsten foregår manuelt i 15 kilos kasser for at undgå masning og derved oxydering af druerne under transporten til vineriet. Vinen gæres på ståltanke og lagres derefter i 10 måneder på franske egefade, hvoraf de 25% er nye.

Vinen har en dyb, rubinrød farve, og i duften finder man umiddelbare, sødmefulde frugtaromaer af vilde kirsebær og hindbær. I smagen er vinen først præcis og delikat med lækre, kølige frugttoner, men ret hurtigt viser vinen også en god velour og en kødfuld struktur. I eftersmagen er det igen finessen og cool-climate stilen, som vinder, med god tørhed og friske, aromatiske toner. Server den til forretter, patéer, quiche, fjerkræsretter, kalve- eller svinekød. Den egner sig også fint til hvidskimmeloste.

×