PINOT NOIR ØKO Der Hund, Pfalz, Roots Beverages

Distrikt

Pfalz. Læs mere om distriktet

Producent

Roots. Læs mere om producenten

Om produktet

”Da liegt der Hund Begraben” er et tysk udtryk, som vi jo også kender i Danmark, hvor vi siger: Dér ligger hunden begravet. Udtrykket referer bl.a. til, hvad der reelt ligger bag en given problemstilling, forventning, tilkendegivelse eller måske et... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Rødvin

Kolli 6

Land Tyskland

Årgang 2020

Størrelser 75,00

Alkohol % 13,50

Nr 00348312035

EAN Nr 5711656011320

Druer 100% Pinot Noir

Lagring Ståltank

Økologisk Ja

Respekt Ja

Skruelåg Ja

Distrikt

Pfalz. Læs mere om distriktet

Producent

Roots. Læs mere om producenten

Mere om produktet

”Da liegt der Hund Begraben” er et tysk udtryk, som vi jo også kender i Danmark, hvor vi siger: Dér ligger hunden begravet. Udtrykket referer bl.a. til, hvad der reelt ligger bag en given problemstilling, forventning, tilkendegivelse eller måske et givent ønske.

”Da liegt der Hund Begraben” har på mange måder opfyldt vores ønske om at finde en kvalitetspræget og prisfornuftig tysk økologisk Pinot Noir, som i stil kommer så tæt på Bourgogne som muligt.

I duften finder man typiske florale noter, røde bærfrugter og skovbund, og i smagen fremstår vinen pænt saftig og med en bemærkelsesværdig kompleks, rank og harmonisk struktur, der nok tåler at blive sammenlignet med det egentlige ophav i Bourgogne.

Vinen egner sig med sin lette og delikate karakter til at blive nydt ved ca. 14 grader til fx pastaretter, salater, fjerkræ, svinekød eller grillet fisk og skaldyr.

×