PINOT NOIR Maison de La Villette

Distrikt

Vin de France. Læs mere om distriktet

Producent

Maison De La Villette. Læs mere om producenten

Om produktet

Maison de la Villettes Pinot Noir er lavet på 100% Pinot Noir-druer, som hentes på skråninger ved foden af Pyrenæerne og Cevennesbjergene med en jordbund af kalksten og en smule køligere temperaturer. Begge forhold er perfekte for Pinot Noir, som... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Rødvin

Kolli 6

Land Frankrig

Årgang 2022

Størrelser 75,00

Alkohol % 13,00

Nr 01200412235

EAN Nr 3525490025342

Druer 100% Pinot Noir

Lagring 6 mdr. på ståltanke og brugte træfade.

Skruelåg Ja

Distrikt

Vin de France. Læs mere om distriktet

Producent

Maison De La Villette. Læs mere om producenten

Mere om produktet

Maison de la Villettes Pinot Noir er lavet på 100% Pinot Noir-druer, som hentes på skråninger ved foden af Pyrenæerne og Cevennesbjergene med en jordbund af kalksten og en smule køligere temperaturer. Begge forhold er perfekte for Pinot Noir, som her får god aroma og en delikat, frugtrig stil. Det er netop den stil, man prioriterer i vinen, med en kølig maceration i 2 dage inden selve gæringen på ståltanke i 14 dage. Vinen bliver derefter modnet i 6 måneder på en kombination af ståltanke og brugte, franske træfade, som tilfører mere velour og kompleksitet.

Vinen har en flot, lys, rubinrød farve og en meget elegant og åben duft med lækre, sprøde frugtnuancer af kirsebær, hindbær og tranebær samt en smule vanilje. Smagen er meget harmonisk og frisk, med nogle af de samme nuancer som i duften, men også toner af sveskeblommer og en spændende let krydret og røget stil i eftersmagen. En utrolig vellavet og spændende vin for sin klasse!

×