PINOT NOIR BIO Alto Adige, Alois Lageder

Distrikt

Vino Rosso/Bianco Italiano. Læs mere om distriktet

Producent

Alois Lageder. Læs mere om producenten

Om produktet

Pinot Noir-druerne til denne vin hentes omkring Pochi og Appiano i Alto Adige. Vinmarkerne (15-50 år gamle biodynamiskdyrkede vinstokke) er anlagt på skråninger i en højde af 300 til 450 m. med en undergrund af småsten, kalk og sand og... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Rødvin

Kolli 6

Land Italien

Årgang 2018

Størrelser 75,00

Alkohol % 12,00

Nr 06047311835

EAN Nr 8000395059005

Druer 100% Pinot Noir

Lagring 12 mdr. på betontanke og store træfade

Biodynamisk fremstillet vin Ja

Respekt Ja

Vegansk Ja

Scoreplads

Robert Parker Green Emblem

Distrikt

Vino Rosso/Bianco Italiano. Læs mere om distriktet

Producent

Alois Lageder. Læs mere om producenten

Mere om produktet

Pinot Noir-druerne til denne vin hentes omkring Pochi og Appiano i Alto Adige. Vinmarkerne (15-50 år gamle biodynamiskdyrkede vinstokke) er anlagt på skråninger i en højde af 300 til 450 m. med en undergrund af småsten, kalk og sand og ret kølige forhold. Det giver en langsom modning og derfor vine med en flot aroma, sprødhed og finesse. Vinen er gæret på ståltanke og modnet i 12 måneder på betontanke og store fade.

Vinen har en lys, rubinrød farve. Duften er aromatisk og frugtrig med nuancer af kirsebær og blommer. I smagen er det de frugtrige nuancer, som dominerer først, men vinen har også struktur og god velour. Det er dog den charmerende og aromatiske stil, som vinder sidst i munden. En meget elegant vin. Serveres til grønsagsretter, fjerkræ, svinekød, kalv eller til pasta- og risottoretter. Også velegnet til hvidskimmeloste.

×