PINOT NOIR Baden, Shelter Winery

Distrikt

Baden. Læs mere om distriktet

Producent

Shelter Winery. Læs mere om producenten

Om produktet

Druerne til denne Pinot Noir kommer fra nogle få parceller på ejendommen, hvoraf et par stykker er beplantet med Pinot Noir klon nr. 777, som oprindeligt stammer fra Morey-St.-Denis i Bourgogne og som anses verden over for at være en... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Rødvin

Kolli 6

Land Tyskland

Årgang 2017

Størrelser 75,00

Alkohol % 13,00

Nr 00340211735

EAN Nr 4260194160621

Druer 100% Pinot Noir

Lagring 16 mdr. 40% på nye fade, 60% på gamle fade.

Respekt Ja

Skruelåg Ja

Distrikt

Baden. Læs mere om distriktet

Producent

Shelter Winery. Læs mere om producenten

Mere om produktet

Druerne til denne Pinot Noir kommer fra nogle få parceller på ejendommen, hvoraf et par stykker er beplantet med Pinot Noir klon nr. 777, som oprindeligt stammer fra Morey-St.-Denis i Bourgogne og som anses verden over for at være en af de bedst egnede til produktion af kvalitets-Pinot Noir. Vinen er gæret i 3 uger på store træfade og bliver derefter modnet i 16 måneder på 40% nye og 60% 2-3 år gamle barriques. Den aftappes uden pumpning og filtrering.

I duften finder man toner af kirsebærsten, mandler, krydderier og vanille, som nærmest vælter ud af glasset. Smagen er ligeledes meget aromatisk, og vinen udvikler hurtigt kraft og fylde ved lidt iltning i glasset. Det er en meget ren, ”kølig” og charmerende Pinot Noir, med god velour i eftersmagen. Helt klart en tysk Pinot Noir af meget høj kvalitet. Serveres til fx pasta, kalv og fjerkræ.

×