PEDRO XIMENEZ LA CILLA Sherry Bodegas Barbadillo
Distrikt
Sherry. Læs mere om distriktet
Producent
Bodegas Barbadillo. Læs mere om producenten
Om produktet
La Cilla laves på druer af sorten Pedro Ximenez, som kommer fra Malaga-området, og som bliver tørrede på måtter i solen, således at sukkerindholdet bliver mere koncentreret. Vinen er modnet på amerikanske træfade i ca. 5 år i kældrene i... Læs mereLogin for at se vores priser og købe produkter
Login for at se vores priser og købe produkter
Specifikationer
Distrikt
Sherry. Læs mere om distriktet
Producent
Bodegas Barbadillo. Læs mere om producenten
Mere om produktet
La Cilla laves på druer af sorten Pedro Ximenez, som kommer fra Malaga-området, og som bliver tørrede på måtter i solen, således at sukkerindholdet bliver mere koncentreret. Vinen er modnet på amerikanske træfade i ca. 5 år i kældrene i Sanlúcar de Barrameda efter den klassiske solera og criadera metode.
Vinen har en flot mahogni farve og er meget velouragtig og rund i smagen med en meget koncentreret druekarakter og samtidig en god struktur og en sprød tannin, som giver et godt modspil til sødmen. Det er en klassisk sherry til dessert eller til slutningen af et godt måltid.