ONE MORE POUR NEGROAMARO ØKO IGT Puglia Dining Six
Distrikt
Apulien. Læs mere om distriktet
Producent
Georg Bestle. Læs mere om producenten
Om produktet
Vinen til dette brand, er sourcet fra familieforetagende med rødder tilbage til 1930. Firmaet ligger i Andria, nordvest for Bari og kun et stenkast fra Adriaterhavet. Stifteren Vincenzo Agresti har altid haft som ambition at opnå perfektion indenfor alle områder... Læs mereLogin for at se vores priser og købe produkter
Login for at se vores priser og købe produkter
Specifikationer
Distrikt
Apulien. Læs mere om distriktet
Producent
Georg Bestle. Læs mere om producenten
Mere om produktet
Vinen til dette brand, er sourcet fra familieforetagende med rødder tilbage til 1930. Firmaet ligger i Andria, nordvest for Bari og kun et stenkast fra Adriaterhavet. Stifteren Vincenzo Agresti har altid haft som ambition at opnå perfektion indenfor alle områder i produktionen samtidig med den dybeste respekt for de historiske og kulturelle traditioner i Puglia. Man vægter miljø, bæredygtighed og menneskelige værdier lige højt, og det er således en ledestjerne i filosofien.
Vinen er lavet på Negroamaro, (certificerede økologiske druer) som dyrkes i toppen af den italienske ”hæl”. Druerne bliver høstet fra midt til slutningen af september og gæringen foregår på ståltanke. Efter presning bliver vinen modnet 3-4 måneder på de samme tanktyper.
Negroamaro har en mørk, dyb, rød farve med violet skær. Vinen har en frugtig, mørk tone af mørke kirsebær og kakao i duften. I smagen har den en god struktur og fylde med nuancer af solbær, kirsebær krydderier. Vinen besidder en saftig karakter og meget bløde tanniner samt en god intensitet til sidst.