På onsdag den 4. september indfører vi den lovpligtige aldersverificering. Se hvad det kommer til at betyde for dig her.

x

MONTHELIE 1. CRU LES VIGNES RONDES ØKO, Domaine Remi Jobard

Distrikt

Monthelie. Læs mere om distriktet

Producent

Domaine Remi Jobard. Læs mere om producenten

Om produktet

Vinmarken 1. Cru ”Les Vignes Rondes” ligger øst for landsbyen mod nabo-appellationerne Volnay og Meursault, hvor man finder de fleste 1. Cru-marker i kommunen. En undergrund af primært kalksten i dybden og rødt ler og mergel ved overfladen giver både... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Rødvin

Kolli 6

Land Frankrig

Årgang 2018

Størrelser 75,00

Alkohol % 13,00

Nr 03810811835

EAN Nr 3379810124600

Druer 100% Pinot Noir

Lagring 18 mdr. på østrigske barriques (228 l., 25% nye)

Økologisk Ja

Respekt Ja

Distrikt

Monthelie. Læs mere om distriktet

Producent

Domaine Remi Jobard. Læs mere om producenten

Mere om produktet

Vinmarken 1. Cru ”Les Vignes Rondes” ligger øst for landsbyen mod nabo-appellationerne Volnay og Meursault, hvor man finder de fleste 1. Cru-marker i kommunen. En undergrund af primært kalksten i dybden og rødt ler og mergel ved overfladen giver både rød- og hvidvine med god struktur, men især charme. Rødvinene ligner lidt Volnay-vine og Jobards Les Vignes Rondes kendetegnes netop ved stor elegance og dybde.

Rémi Jobards foretager en manuel plukning af de økologiske dyrkede druer med skrap selektering af klaserne, skånsom afstilkning og masning samt en lang, kølig gæring med druernes egne gærceller – først i udvendige gærtanke fra oktober til november og derefter i kælderen – i denne vins tilfælde på østrigske demi-muids (600 l., 25% nye) fra Stockinger. Derefter bliver vinen modnet i 18 måneder på de samme træfade. Aftapningen foregår uden filtrering.

Monthelie 1. Cru ”Les Vignes Rondes” har en dyb, blank, granatrød farve og en meget frugtig, elegant og en smule ”jammy” duft. I smagen er det finessen og harmonien mellem dybde, sprødhed og charme, som dominerer. Vinen har allerede en utrolig forførende duft i sin ungdom, og den vil garanteret udvikle de mere komplekse toner af små, mørke bær og skovbund, man ofte finder i modne Monthélie-vine.

Serveres til grillet eller stegt and, lam, okse eller fuglevildt (gerne med vilde svampe, ribs eller tyttebær).

×