MICHELSBERG GG ØKO Riesling Trocken. Karl Schaefer, Pfalz

Distrikt

Pfalz. Læs mere om distriktet

Producent

Karl Schaefer. Læs mere om producenten

Om produktet

Vinmarken Dürkheimer Michelsberg GG er klassificeret af VDP som Grosse Lage og er en af de ældste afgrænsede vinmarker i Pfalz. Den ligger sydligst på Dürkheimer bjergkæden med terrasser, som vender mod syd og har en optimal eksponering mod solen.... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Hvidvin

Kolli 6

Land Tyskland

Årgang 2017

Størrelser 75,00

Alkohol % 13,00

Nr 00347321735

EAN Nr 4260161140533

Druer 100% Riesling

Lagring Ståltanke

Økologisk Ja

Respekt Ja

Scoreplads

Vinum Wine Magazine (EU)16

Distrikt

Pfalz. Læs mere om distriktet

Producent

Karl Schaefer. Læs mere om producenten

Mere om produktet

Vinmarken Dürkheimer Michelsberg GG er klassificeret af VDP som Grosse Lage og er en af de ældste afgrænsede vinmarker i Pfalz. Den ligger sydligst på Dürkheimer bjergkæden med terrasser, som vender mod syd og har en optimal eksponering mod solen. Jordbunden består især af smuldrende røde sandsten og aflejringskalk, som sikrer en god dræning i dybden. Druerne her er altid modne før de andre parceller, men bliver høstet relativ tidligt, mens de stadig har friskhed og sprødhed.

Riesling Dürkheimer Michelsberg GG har en flot, lysgylden farve. I duften finder man eksotiske toner af ferskner, ananas og mango, men også nuancer af honning, akacieblomster og tørrede frugter. Den slutter med god struktur og mineralitet samt en ren, tør karakter. En meget afbalanceret men samtidig karakterfuld vin. Server den til skaldyrs- og fiskeretter, men også til gryderetter med hvidt kød i lys sauce – gerne med pasta.

×