MASSIMO Veneto Rosso IGT, Cantine Lenotti
Distrikt
Veneto IGT. Læs mere om distriktet
Producent
Cantine Lenotti. Læs mere om producenten
Om produktet
Massimo er hovedsageligt produceret på Corvina (50%) og Sangiovese (20%) samt på nogle af Venetos ældste druer Dindarella, Pelara, Rebo og Oseleta. I kælderen er druerne blevet behandlet med stor omhu med en kort tørring i små kasser i 40-50... Læs mereLogin for at se vores priser og købe produkter
Login for at se vores priser og købe produkter
Specifikationer
Distrikt
Veneto IGT. Læs mere om distriktet
Producent
Cantine Lenotti. Læs mere om producenten
Mere om produktet
Massimo er hovedsageligt produceret på Corvina (50%) og Sangiovese (20%) samt på nogle af Venetos ældste druer Dindarella, Pelara, Rebo og Oseleta. I kælderen er druerne blevet behandlet med stor omhu med en kort tørring i små kasser i 40-50 dage efter Amarone-princippet, en kølig gæring og til sidst en separat modning. Den ene halvdel af vinen blev lagret på gamle, store træfade og den anden halvdel på udvalgte franske barriques i godt et år.
Vinen er en værdig repræsentant for sit område og viser lige nøjagtigt det, som Claudio ønskede, nemlig at både vingården Lenotti og distriktet Veneto har et kæmpe potentiale. Den har Venetos klassiske kirsebærnæse, en flot aroma af vanille fra fadlagringen samt et touch af tørrede frugter. Den har i det hele taget en intensitet i næsen, der minder om en Amarone. Smagen er ligeledes meget intens, og vinen byder både på en Amarones kraft og dybde, samt en Bardolinos friskhed og frugt. I den lange eftersmag er vinen sprød og intens.