MAS LA CHEVALIERE SYRAH GRENACHE ØKO Eco pack, IGP Pays d’Oc, Laroche

Distrikt

IGP Pays d'Oc. Læs mere om distriktet

Producent

Mas La Chevalière. Læs mere om producenten

Om produktet

Mas la Chevalières nye ”Eco pack” serie af økologiske/veganske vine samler vine, som er klassiske for Pays d’Oc-distriktet i Languedoc og de druesorter, de er lavet på. Vinene er aftappet på en let glasflaske uden kapsel og udstyret med en... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Rødvin

Kolli 6

Land Frankrig

Årgang 2019

Størrelser 75,00

Alkohol % 0,00

Nr 03419611935

Druer 30% Grenache 70% Syrah

Lagring 6 mdr. på ståltanke

Økologisk Ja

Respekt Ja

Distrikt

IGP Pays d'Oc. Læs mere om distriktet

Producent

Mas La Chevalière. Læs mere om producenten

Mere om produktet

Mas la Chevalières nye ”Eco pack” serie af økologiske/veganske vine samler vine, som er klassiske for Pays d’Oc-distriktet i Languedoc og de druesorter, de er lavet på. Vinene er aftappet på en let glasflaske uden kapsel og udstyret med en ny CO-neutral genanvendelig prop lavet af sukkerrør-produkter. Etiketten er desuden trykt med plantebaseret blæk.

Syrah-Grenache ”Eco pack” er sammensat af 70% Syrah fra Cevennerne og 30% Grenache fra Béziers nær vingården. Begge distrikter betragtes som enestående til rødvine. Efter en gæring på ståltanke med daglige omrøringer gennemgår vinen en malolaktisk gæring og modnes i 6 måneder på samme type tanke. Aftapning foregår efter en ganske let filtrering, for at bevare vinens frugt og friskhed.

Vinen har Syrahs farverige, strukturerede og krydrede stil og Grenaches aromatiske og frugtrige smagskoncentration. I duften finder man nuancer af kirsebær og andre mørke bær samt krydrede toner af bitter chokolade og lakrids. Disse toner går igen i smagen, som er både struktureret og velouragtig, men også elegant og harmonisk i finish’en. Server den til vegetarretter, fjerkræ, svinekød, kalv eller pastaretter.

×