MAI MALBEC Kaiken, Mendoza

Distrikt

Mendoza. Læs mere om distriktet

Producent

Kaiken Wines. Læs mere om producenten

Om produktet

Vinen er lavet på Malbec fra 80-100 år gamle vinstokke i Vistalba (Mendoza), på en økologisk- og biodynamiskdyrket parcel som er kendt for at producere få druer, men meget elegante og harmonisk vine. Høsten foregår manuelt og druerne transporteres til... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Rødvin

Kolli 6

Land Argentina

Årgang 2014

Størrelser 75,00

Alkohol % 14,50

Nr 05672011435

EAN Nr 7804303000292

Druer 100% Malbec

Lagring

Respekt Ja

Distrikt

Mendoza. Læs mere om distriktet

Producent

Kaiken Wines. Læs mere om producenten

Mere om produktet

Vinen er lavet på Malbec fra 80-100 år gamle vinstokke i Vistalba (Mendoza), på en økologisk- og biodynamiskdyrket parcel som er kendt for at producere få druer, men meget elegante og harmonisk vine. Høsten foregår manuelt og druerne transporteres til kælderen i små kasser for at undgå masning og oxydering under transporten til kælderen. Gæringen foregår på små gærltanke og bliver efterfulgt af en malolaktisk gæring. Herefter modnes vinen vinen i 18 måneder på nye franske barriques. Den bundfælder naturligt og filtreres meget let inden aftapning.

Vinen har en dyb, purpurrød farve med lilla skær. I duften og smag finder man Malbecs klassiske toner af kirsebær og blommer, men også lidt tobak, kanel og cedertræ. Vinen slutter med god kompleksitet, mineralitet og underliggende nuancer af krydderier og vanilje. Man fornemmer tydeligt, at det er husets topvin.

Server vinen ved 18-20 grader. Vinens kompleksitet gør den god til vildt som dyrekød og fuglevildt, men også kraftige gryderetter, rødt kød og lam. Det er en god ide, at ilte den min. 30 min. på karaffel før serveringen.

×