LUST AUF WEISS ØKO Baden, Weingut Rieger

Distrikt

Baden. Læs mere om distriktet

Producent

Weingut Rieger. Læs mere om producenten

Om produktet

Serien ”Lust auf” (lyst til) samler ”vine, som er til at drikke og nyde, og ikke til at filosofere over”, som producenten selv udtrykker det! ”Lust auf Weiss” 2022 er sammensat af druerne Müller-Thurgau, Johanniter, Riesling og Muskatelle, men druesammensætningen... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Hvidvin

Kolli 6

Land Tyskland

Årgang 2022

Størrelser 75,00

Alkohol % 11,00

Nr 00345322235

EAN Nr 4260178120450

Druer Johanniter Muskateller Müller Thurgau Riesling

Lagring 4 mdr. på ståltanke.

Økologisk Ja

Respekt Ja

Skruelåg Ja

Distrikt

Baden. Læs mere om distriktet

Producent

Weingut Rieger. Læs mere om producenten

Mere om produktet

Serien ”Lust auf” (lyst til) samler ”vine, som er til at drikke og nyde, og ikke til at filosofere over”, som producenten selv udtrykker det! ”Lust auf Weiss” 2022 er sammensat af druerne Müller-Thurgau, Johanniter, Riesling og Muskatelle, men druesammensætningen kan variere efter årgangen – dette for at opnå den bedste harmoni. Druerne hentes på diverse parceller på Weingut Riegers biodynamiskdyrkede vinmarker Betberger og Maltesergarten, hvor vinstokkene er 13-28 år gamle. Vinen er både gæret og modnet (3-4 mdr. ”Sur lie”) på ståltanke for at bevare druernes sarte aroma og frugtstil.

”Lust auf Weiss” er en perfekt terrassevin, aromatisk, frugtrig og ukompliceret. I duften finder man nuancer af lime, grønne æbler og lindeblomst. Smagen er halvtør (i Feinherb-stil) og umiddelbar, med god friskhed, mineralitet og finesse. Ren nydelse! Serveres som aperitif, til salater og retter (f.eks. pasta) med skaldyr og fisk. Serveringstemperatur: ca. 8°C.

×