Den nye danske vejafgift blev endelig godkendt i Folketinget den 28. november 2024 og træder i kraft den 1. januar 2025. Den nye vejafgift rammer vores daglige forsendelser ud til kunderne i Danmark. Fragtbilens emissionsklasse, vægt m.fl. afgør satsens størrelse, hvilket Østjysk Vinforsyning ikke kender på forhånd. Derfor vil afgiften blive opkrævet som et fast beløb på fakturaen og justeret løbende således vores opkrævning på fakturaer balancerer med vores omkostninger til vejafgiften. I januar 2025 vil afgiften være kr. 14 pr. forsendelse.
x

LUST AUF TRAUBE BIO Baden, Weingut Rieger, let mousserende

Distrikt

Baden. Læs mere om distriktet

Producent

Weingut Rieger. Læs mere om producenten

Om produktet

Serien ”Lust auf” (lyst til) samler ”vine, som er til at drikke og nyde, og ikke til at filosofere over”, som producenten selv udtrykker det! ”Lust auf Traube” er en alkoholfri, let mousserende hvidvin sammensat af druesorter som fx Müller-Thurgau... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Alkoholfri

Kolli 6

Land Tyskland

Årgang 2018

Størrelser 75,00

Alkohol % 0,00

Nr 00345501835

EAN Nr 4260178120757

Druer 100% Muskateller

Lagring

Biodynamisk fremstillet vin Ja

Respekt Ja

Distrikt

Baden. Læs mere om distriktet

Producent

Weingut Rieger. Læs mere om producenten

Mere om produktet

Serien ”Lust auf” (lyst til) samler ”vine, som er til at drikke og nyde, og ikke til at filosofere over”, som producenten selv udtrykker det! ”Lust auf Traube” er en alkoholfri, let mousserende hvidvin sammensat af druesorter som fx Müller-Thurgau (90% i 2017) og Muskateller (100% i 2018). Druerne hentes på diverse parceller på Weingut Riegers biodynamiskdyrkede vinmarker Betberger og Maltesergarten, hvor vinstokkene er 10-25 år gamle. Efter presningen af druerne er den ugærede druemost tilsat en smule kulsyre, som gør den let mousserende. Vinen aftappes umiddelbart herefter.

”Lust auf Traube” er en perfekt terrassedrik, aromatisk, let perlende, frugtrig og ukompliceret.

Serveres som aperitif, til alkoholfrie drinks, asiatiskinspirerede retter eller til desserter. Serveringstemperatur: ca. 8°C.

×