LUST AUF PERLAGE WEISS BIO Baden, Weingut Rieger, let mousserende

Distrikt

Baden. Læs mere om distriktet

Producent

Weingut Rieger. Læs mere om producenten

Om produktet

Serien ”Lust auf” (lyst til) samler ”vine, som er til at drikke og nyde, og ikke til at filosofere over”, som producenten selv udtrykker det! ”Lust auf Perlage” er sammensat af Müller Thurgau (55%), Riesling og Muskateller. Druerne hentes på... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Hvidvin

Kolli 6

Land Tyskland

Årgang 2015

Størrelser 75,00

Alkohol % 11,00

Nr 00345421535

EAN Nr 4260178120702

Druer 20% Muskateller 55% Müller Thurgau 25% Riesling

Lagring Gæring på lukket tank (Cuve close).

Biodynamisk fremstillet vin Ja

Respekt Ja

Skruelåg Ja

Distrikt

Baden. Læs mere om distriktet

Producent

Weingut Rieger. Læs mere om producenten

Mere om produktet

Serien ”Lust auf” (lyst til) samler ”vine, som er til at drikke og nyde, og ikke til at filosofere over”, som producenten selv udtrykker det! ”Lust auf Perlage” er sammensat af Müller Thurgau (55%), Riesling og Muskateller. Druerne hentes på diverse parceller på Weingut Riegers biodynamiskdyrkede vinmarker Betberger og Maltesergarten, hvor vinstokkene er 10-25 år gamle. Vinen er gæret på ståltanke for at bevare druernes sarte aroma og frugtstil. Sidste del af gæringen foregår på lukket tanke, således at vinen beholder en del af sit naturlige kulsyre, som gør den perlende.

”Lust auf Perlage” er en perfekt terrassevin, aromatisk, let perlende, frugtrig og ukompliceret. I duften finder man nuancer af lime, grønne æbler og grønne pærer. Smagen er halvtør (ca. 13 g. restsukker/liter) og liflig, med god friskhed og en let eksotisk finish. En ren charmetrold! Serveres som aperitif, til sushi, asiatiskinspirerede retter med f.eks. kylling, skaldyr og fisk. Serveringstemperatur: ca. 8°C.

×