LIBERTY NAGES ROUGE ØKO, UFILTRERET Vin de France, Château de Nages

Distrikt

Vin de France. Læs mere om distriktet

Producent

Chateau Nages. Læs mere om producenten

Om produktet

Château de Nages’ nye økologiske Vin de France serie ”Liberty” samler umiddelbare, liflige, aromatiske og frugtrige vine, som både kan bruges til et lille glas i utide og til den lette gastronomi. Det er vine, som kan tages frem og... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Rødvin

Kolli 6

Land Frankrig

Størrelser 75,00

Alkohol % 12,50

Nr 01107210035

EAN Nr 3760270930557

Druer Carignan Noir Grenache Merlot Syrah

Lagring Ståltanke "sur lie".

Outlet Ja

Økologisk Ja

Respekt Ja

Distrikt

Vin de France. Læs mere om distriktet

Producent

Chateau Nages. Læs mere om producenten

Mere om produktet

Château de Nages’ nye økologiske Vin de France serie ”Liberty” samler umiddelbare, liflige, aromatiske og frugtrige vine, som både kan bruges til et lille glas i utide og til den lette gastronomi. Det er vine, som kan tages frem og åbnes i sidste øjeblik, og som alligevel vil give fuld valuta (og smag!) for pengene. De er lavet efter naturlige principper, uden tilsætning af svovl, med druernes egne gærceller og med en naturlig bundfældning i stedet for filtrering.

Liberty Rouge er lavet på Syrah, Grenache, Carignan og Merlot, som hentes på diverse parceller på ejendommen. Efter en total afstilkning gennemgår druerne en gæring i ståltanke. Gæringen er ret kort, da man prioriterer friskheden og frugtkarakteren. Vinen får herefter en kort modning på ståltanke inden aftapning.

Det er den umiddelbar og frugtrig stil, man har prioriteret i Liberty Rouge. I duften fornemmer man meget liflige aromaer af kirsebær, hindbær og røde skovbær, men også delikate, krydrede nuancer. I smagen afslører vinen hurtigt sin finesse og charme, med sarte toner af røde bær. Det er en vin, som man hurtigt kommer til at synes om, og som kan serveres til mange forskellige retter – fra grøntsager til fjerkræ, pizzaer, pastaretter, men også kraftigere retter med svinekød, kalv eller lam. Serveringstemperatur: 16 – 18°C.

×