LIBERTINER ROUGE ØKO IGP Pays d’Oc, Roots Beverages

Distrikt

IGP Pays d'Oc. Læs mere om distriktet

Producent

Roots. Læs mere om producenten

Om produktet

En libertiner er et menneske, der ikke lader sig begrænse af normer. En libertiner følger sine egne regler og ønsker at opleve alt det, som livet har at byde på. En filosofi, der kan overføres direkte til denne vin, som... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Rødvin

Kolli 6

Land Frankrig

Årgang 2021

Størrelser 75,00

Alkohol % 13,50

Nr 01109812135

EAN Nr 5711656011979

Druer 70% Carignan 10% Grenache Noir 20% Syrah

Lagring Ståltank

Respekt Ja

Skruelåg Ja

Distrikt

IGP Pays d'Oc. Læs mere om distriktet

Producent

Roots. Læs mere om producenten

Mere om produktet

En libertiner er et menneske, der ikke lader sig begrænse af normer. En libertiner følger sine egne regler og ønsker at opleve alt det, som livet har at byde på. En filosofi, der kan overføres direkte til denne vin, som er den perfekte ledsager til livets gode stunder. Nem at nyde.

Druerne (Carignan 70%, Syrah 20% og Grenache 10%) til denne vin kommer fra vinmarker i Languedoc, hvoraf flere er højtbeliggende, hvilket giver en fin kompleksitet i vinen. Vinen er gæret og lagret 6 måneder på ståltanke.

Libertiner Rouge har en dyb, rubinrød farve og et fyldigt udtryk. I glasset finder man aromaer af solbær, ribs, jordbær og krydderurter.

En lækker sydfransk rødvin, som passer perfekt til en festlig sammenkomst eller til simre- og kødretter, f.eks. oksekød eller lam, med mørke saucer.

×