LIBERTINER ROSE ØKO IGP Pays d’Oc, Roots Beverages

Distrikt

IGP Pays d'Oc. Læs mere om distriktet

Producent

Roots. Læs mere om producenten

Om produktet

En libertiner er et menneske, der ikke lader sig begrænse af normer. En libertiner følger sine egne regler og ønsker at opleve alt det, som livet har at byde på. En filosofi, der kan overføres direkte til denne vin, som... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Rosé vin

Kolli 6

Land Frankrig

Årgang 2021

Størrelser 75,00

Alkohol % 12,00

Nr 01109832135

EAN Nr 5711656011962

Druer 75% Cinsault 25% Grenache

Lagring Ståltank

Økologisk Ja

Respekt Ja

Skruelåg Ja

Distrikt

IGP Pays d'Oc. Læs mere om distriktet

Producent

Roots. Læs mere om producenten

Mere om produktet

En libertiner er et menneske, der ikke lader sig begrænse af normer. En libertiner følger sine egne regler og ønsker at opleve alt det, som livet har at byde på. En filosofi, der kan overføres direkte til denne vin, som er den perfekte ledsager til livets gode stunder. Nem at nyde.

Druerne (Cinsault 75% og Grenache 25%) til denne vin kommer fra vinmarker i Languedoc, hvoraf flere er højtbeliggende, hvilket giver et lettere udtryk i vinen. Vinen er gæret og lagret 6 måneder på ståltanke.

Libertiner Rosé er lavet i typisk Provence-stil, hvor man næsten fornemmer Middelhavets salte duft. Vinen har en smuk, lys pink farve og en yderst delikat, frisk og saltet aroma. I glasset finder man nuancer af fersken og hindbær samt lækre, mineralske toner.

Vinen er en fortrinlig ledsager til hyggelige stunder på terrassen eller som et godt match til retter med fjerkræ, fisk og skaldyr.

×