LE VERMOUTH ROUGE 17,5% Burgundy Vermouth Joseph Cartron
Producent
Joseph Cartron. Læs mere om producenten
Om produktet
Le Vermouth Rouge 17,5% er en fransk rød vermouth fra Bourgogne, den er sammensat af 21 aromatisk planter, blomster og frugter, som macererer hver for sig. Macerationen foregår ved stuetemperatur, og man forsøger at få en fuldstændig maceration, hvor man... Læs mereLogin for at se vores priser og købe produkter
Login for at se vores priser og købe produkter
Specifikationer
Producent
Joseph Cartron. Læs mere om producenten
Mere om produktet
Le Vermouth Rouge 17,5% er en fransk rød vermouth fra Bourgogne, den er sammensat af 21 aromatisk planter, blomster og frugter, som macererer hver for sig. Macerationen foregår ved stuetemperatur, og man forsøger at få en fuldstændig maceration, hvor man trækker mest mulig smag ud af ingredienserne. For blomsterne og planterne er det typisk mellem 5 og 15 dage, mens for frugterne er det op til 5 uger. Præcision og tålmodighed er nøgleord for at få den bedste smag frem i vermouthen. Efter endt maceration filtreres infusionerne forsigtigt. Macerationen fra malurten (som er essetiel og et lovkrav for vermouth) destilleres herefter i de traditionelle kedler, og blendes herefter sammen med de andre infusioner og Bourgogne Pinot Noir som står for 75% af den samlede volumen. Slutteligt tilføjes gradvist sødmen for at komplimentere de iværende smage fra frugten og planterne, dette er en af de mest krævende processer, men også den som Joseph Cartron mestrer fra sin likør produktion. Produktionen foregår 100% med naturlige ingredienser ligesom når man laver frugtlikører. Der er 2 frugt infusioner, Solbær fra Bourgogne og Sorte kirsebær fra Bourgogne, som sammen med 19 andre ingredienser (herunder: Malurt, appelsinskal, kanel, gurkemeje, timian, ingefær og Sichuan peber for at nævne nogle giver en unik og lokal smag af hvad der gror og holder til i det lokale Bourgogne. Der er en let rubinrød farve, og næsen er intens og krydret, med noter af Vanilje, peber og appelsin, samt solbær. Der er i munden en god balance mellem frugten i vinen (masser af solbær) og der aromatiske noter som lifligt komplimenterer pinot Noir’en. En fantastisk vermouth til Bourgogne-drikkeren, eller andre vermouth-elskere.