LE PETIT TRACTEUR BLANC Back label, Domaine André Brunel

Distrikt

Vin de France. Læs mere om distriktet

Producent

Domaine André Brunel. Læs mere om producenten

Om produktet

Le Petit Tracteur de Brunel Blanc er en ny vin fra André Brunel - frembragt på druerne Viognier, Roussanne og Clairette, som hentes i Languedoc og Provence. Druerne er høstet ved optimal modenhed i begyndelsen af september, og efter en... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Hvidvin

Kolli 6

Land Frankrig

Størrelser 75,00

Alkohol % 13,50

Nr 02737920035

EAN Nr 3760046107183

Druer Clairette Roussanne Viognier

Lagring 8-9 mdr. på ståltanke

Respekt Ja

Skruelåg Ja

Distrikt

Vin de France. Læs mere om distriktet

Producent

Domaine André Brunel. Læs mere om producenten

Mere om produktet

Le Petit Tracteur de Brunel Blanc er en ny vin fra André Brunel – frembragt på druerne Viognier, Roussanne og Clairette, som hentes i Languedoc og Provence. Druerne er høstet ved optimal modenhed i begyndelsen af september, og efter en afstikning og en skånsom presning bliver mosten gæret køligt på ståltanke. Derefter følger en modning ”sur lie” i 8-9 måneder, ligeledes på ståltanke for at prioritere aromaen og finessen i vinen, samtidig med, at vinen får mere kompleksitet af sit ophold med bundfald.

Vinen har en blank, lysgylden farve, og det er de liflige, aromatiske og en smule eksotiske toner – klassisk for de 3 sydfranske druesorter man anvender – som dominerer i duften. Smagen er tør og præcis, med god sprødhed og mineralitet samt med nuancer af citrusfrugter, hyld, grønne æbler og kiwi. Den slutter med en god liflighed og saltede toner, som vil gør den perfekt til retter med alt godt fra havet. Prøv den også til asiatiskinspirerede retter eller til pasta og risotto.

×