LE PETIT ETOILE CHARDONNAY SPARKLING ØKO Alkoholfri mousserende

Distrikt

Languedoc. Læs mere om distriktet

Producent

Pierre Chavin. Læs mere om producenten

Om produktet

De økologiskdyrkede Chardonnay-druer til denne mousserende drik er hentet i den sydøstlige del af Frankrig (Languedoc-Roussillon). Efter en afstilkning og en skånsom knusning af druerne bliver de macereret køligt (4°C) med deres skind i 8 timer, for at opnå maksimal... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Alkoholfri

Kolli 6

Land Frankrig

Størrelser 75,00

Alkohol % 0,00

Nr 08902020035

EAN Nr 3663852008579

Druer 100% Chardonnay

Lagring Franske træfade

Alkoholfri Ja

Økologisk Ja

Respekt Ja

Skruelåg Ja

Distrikt

Languedoc. Læs mere om distriktet

Producent

Pierre Chavin. Læs mere om producenten

Mere om produktet

De økologiskdyrkede Chardonnay-druer til denne mousserende drik er hentet i den sydøstlige del af Frankrig (Languedoc-Roussillon). Efter en afstilkning og en skånsom knusning af druerne bliver de macereret køligt (4°C) med deres skind i 8 timer, for at opnå maksimal ekstraktion af aroma, smag, polyfenoler, anthocyaniner, tanniner, resveratrol og mineraler. Derefter bliver druerne presset og mosten, tilsat økologiske druekerner, bliver modnet (uden forudgående gæring) køligt på franske træfade, for at give en større aromatisk kompleksitet. Til sidst bliver drikken tilsat kulsyre, og bliver let mousserende.

Vinen har små, vedvarende bobler og en blank, lysgylden farve. Duften og smagen byder på friske og sprøde nuancer af hvide blomster, grønne æbler og pærer, citrusfrugter kombineret med mere eksotiske og cremede toner. Den slutter ret delikat og frisk og med en sart mineralitet.

×