LE PETIT ETOILE CHARDONNAY ØKO Alkoholfri

Distrikt

Languedoc. Læs mere om distriktet

Producent

Pierre Chavin. Læs mere om producenten

Om produktet

De økologiskdyrkede Chardonnay-druer til denne alkoholfri drik er hentet i den sydøstlige del af Frankrig (Languedoc-Roussillon). Efter en afstilkning og en skånsom knusning af druerne bliver de macereret køligt (4°C) med deres skind i 8 timer, for at opnå maksimal... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Alkoholfri

Kolli 6

Land Frankrig

Størrelser 75,00

Alkohol % 0,00

Nr 08904020035

EAN Nr 3663852008517

Druer 100% Chardonnay

Lagring Franske træfade

Alkoholfri Ja

Økologisk Ja

Respekt Ja

Skruelåg Ja

Vegansk Ja

Distrikt

Languedoc. Læs mere om distriktet

Producent

Pierre Chavin. Læs mere om producenten

Mere om produktet

De økologiskdyrkede Chardonnay-druer til denne alkoholfri drik er hentet i den sydøstlige del af Frankrig (Languedoc-Roussillon). Efter en afstilkning og en skånsom knusning af druerne bliver de macereret køligt (4°C) med deres skind i 8 timer, for at opnå maksimal ekstraktion af aroma, smag, polyfenoler, anthocyaniner, tanniner, resveratrol og mineraler. Derefter bliver druerne presset, og mosten, tilsat økologiske druekerner, bliver modnet (uden forudgående gæring) køligt på franske træfade, for at give en større aromatisk kompleksitet.

Vinen har en blank, lysgylden farve med et grønligt skær. Duften byder på eksotiske nuancer af akacieblomster, hvide ferskner, citrusfrugter og vanilje. Smagen har en lækker friskhed, med en behagelig syre og lette, eksotiske og cremede toner. Den har en lang, frugtrig eftersmag.

×