LE PETIT ETOILE CABERNET SAUVIGNON ØKO Alkoholfri

Distrikt

Languedoc. Læs mere om distriktet

Producent

Pierre Chavin. Læs mere om producenten

Om produktet

De økologiskdyrkede Cabernet Sauvignon-druer til denne alkoholfri drik er hentet i den sydøstlige del af Frankrig (Languedoc-Roussillon). Efter en afstilkning og en skånsom knusning af druerne bliver de macereret varmt (75°C) med deres skind, for at opnå maksimal ekstraktion af... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Alkoholfri

Kolli 6

Land Frankrig

Størrelser 75,00

Alkohol % 0,00

Nr 08905010035

EAN Nr 3663852008555

Druer 100% Cabernet Sauvignon

Lagring Franske træfade

Alkoholfri Ja

Økologisk Ja

Respekt Ja

Skruelåg Ja

Vegansk Ja

Distrikt

Languedoc. Læs mere om distriktet

Producent

Pierre Chavin. Læs mere om producenten

Mere om produktet

De økologiskdyrkede Cabernet Sauvignon-druer til denne alkoholfri drik er hentet i den sydøstlige del af Frankrig (Languedoc-Roussillon). Efter en afstilkning og en skånsom knusning af druerne bliver de macereret varmt (75°C) med deres skind, for at opnå maksimal ekstraktion af den røde farve og af tanninen. Derefter bliver druerne presset, og mosten, tilsat økologiske druekerner, bliver modnet (uden forudgående gæring) køligt på franske træfade, for at give en større aromatisk kompleksitet.

Vinen har en blank, dyb, rubinrød farve. Duften byder på lækre nuancer af modne bær, mørke kirsebær, solbær, vanilje og kryddernellike. I smagen er det frugttonerne, som dominerer, med en eksotisk karakter som er fint tæmmet af en sprød struktur og let krydrede toner (bl.a. hvidpeber). Eftersmagen er kompleks og vedvarende.

×