LE PETIT ETOILE CABERNET ROSE ØKO Alkoholfri

Distrikt

Languedoc. Læs mere om distriktet

Producent

Pierre Chavin. Læs mere om producenten

Om produktet

De økologiskdyrkede Cabernet-druer til denne alkoholfri drik er hentet i den sydøstlige del af Frankrig (Languedoc-Roussillon). Efter en afstilkning og en skånsom knusning af druerne bliver de macereret køligt (4°C) med deres skind i 8 timer, for at opnå maksimal... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Alkoholfri

Kolli 6

Land Frankrig

Størrelser 75,00

Alkohol % 0,00

Nr 08903030035

EAN Nr 3663852008531

Druer 100% Cabernet Franc/Cabernet Sauv.

Lagring Franske træfade

Alkoholfri Ja

Økologisk Ja

Respekt Ja

Skruelåg Ja

Vegansk Ja

Distrikt

Languedoc. Læs mere om distriktet

Producent

Pierre Chavin. Læs mere om producenten

Mere om produktet

De økologiskdyrkede Cabernet-druer til denne alkoholfri drik er hentet i den sydøstlige del af Frankrig (Languedoc-Roussillon). Efter en afstilkning og en skånsom knusning af druerne bliver de macereret køligt (4°C) med deres skind i 8 timer, for at opnå maksimal ekstraktion af aroma, smag, polyfenoler, anthocyaniner, tanniner, resveratrol og mineraler. De røde drueskaller giver også mosten dens sarte rosa-farve. Derefter bliver druerne presset, og mosten, tilsat økologiske druekerner, bliver modnet (uden forudgående gæring) køligt på franske træfade, for at give en større aromatisk kompleksitet.

Vinen har en blank, lys, pink farve. Duften byder på lækre nuancer af ribs, hindbær og solbær, kombineret med delikate blomsterdufte (hyben, roser) og milde krydderier. Smagen er ret elegant og frisk med en sart karakter af rød grape, som bringer saftighed og gør Cabernet Rosé meget appetitgivende.

×