LE BOUQUET ROSE DE PINOT NOIR IGP Val de Loire, Domaine Laporte

Distrikt

IGP Val de Loire. Læs mere om distriktet

Producent

Domaine Laporte. Læs mere om producenten

Om produktet

”Le Bouquet” Rosé er udelukkende lavet på Pinot Noir druer, som hentes på forskellige vinmarker langs Loiredalen, med en undergrund som hovedsageligt består af kalk og ler. Efter en klassisk afstilkning og en skånsom masning bliver druerne skindmacereret køligt i... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Rosé vin

Kolli 12

Land Frankrig

Årgang 2018

Størrelser 75,00

Alkohol % 13,00

Nr 01305831835

EAN Nr 3576940004714

Druer 100% Pinot Noir

Lagring 4 mdr. på ståltanke.

Respekt Ja

Skruelåg Ja

Distrikt

IGP Val de Loire. Læs mere om distriktet

Producent

Domaine Laporte. Læs mere om producenten

Mere om produktet

”Le Bouquet” Rosé er udelukkende lavet på Pinot Noir druer, som hentes på forskellige vinmarker langs Loiredalen, med en undergrund som hovedsageligt består af kalk og ler. Efter en klassisk afstilkning og en skånsom masning bliver druerne skindmacereret køligt i 3 dage, hvorved mosten får en sart roséfarve. Derefter bliver druerne presset, og mosten gennemgår den alkoholiske gæring. Vinen bliver modnet på ståltanke i 4 måneder, noget som tilfører mere kompleksitet og samtidigt bevarer aroma, friskhed og frugtkarakter.

Det er sjældent at få en rosé fra Loire, som er lavet på Pinot Noir, men her finder man en rosé, som har alle områdets klassiske dyder: Masser af aroma af røde frugter, delikate og en smule eksotiske nuancer i duften, og en umiddelbar, frisk og sprød smag, som gør vinen appetitvækkende og charmerende.

En perfekt vin til aperitif, receptioner, til salater eller retter med skaldyr, fisk eller lyst kød.

×