LADOIX LES CHAILLOTS Domaine Jean Pierre Maldant

Distrikt

Ladoix. Læs mere om distriktet

Producent

Domaine Jean Pierre Maldant. Læs mere om producenten

Om produktet

Lieu-dit-vinmarken ”Les Chaillots” ligger nordvest for selve landsbyen Ladoix-Sérigny og den lille parcel på 0,49 ha., som Domaine Jean-Pierre Maldant ejer, ligger øverst på marken – nærmest som nabo til Corton Grand Cru-marken ”Les Grandes Lolières”. Parcellen ligger på en... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Rødvin

Kolli 12

Land Frankrig

Årgang 2018

Størrelser 75,00

Alkohol % 12,50

Nr 03710111835

EAN Nr 3530220024410

Druer 100% Pinot Noir

Lagring 12 mdr. på træfade (228 l.)

Distrikt

Ladoix. Læs mere om distriktet

Producent

Domaine Jean Pierre Maldant. Læs mere om producenten

Mere om produktet

Lieu-dit-vinmarken ”Les Chaillots” ligger nordvest for selve landsbyen Ladoix-Sérigny og den lille parcel på 0,49 ha., som Domaine Jean-Pierre Maldant ejer, ligger øverst på marken – nærmest som nabo til Corton Grand Cru-marken ”Les Grandes Lolières”. Parcellen ligger på en undergrund af kalk og ler. Både gæringen og modningen (12 måneder) foregår på klassiske Bourgogne træfade (228 l.).

Ladoix ”Les Chaillots” har en flot, mørk, rubinrød farve. I duften er det nuancer af modne, røde og mørke bær og krydderier, som dominerer. Smagen er mere kødfuld og struktureret, end det normalt er tilfældet for Ladoix-vine, noget som delvis forklares af den privilegerede markoprindelse. Den afslører en god tannin i eftersmagen, som vil sikre vinen en god udvikling. Server den til svinekød, lam, okse og fuglevildt, men også til rødskimmeloste.

×