LA CUVEE ROUGE Vin de Table, Lupe-Cholet

Distrikt

Vin de France. Læs mere om distriktet

Producent

Lupé-Cholet. Læs mere om producenten

Om produktet

La Cuvée er en Vin de France fra bourgognehuset Lupé-Cholet i Nuits St. Georges. Det væsentligste er, når det drejer sig om Vin de France, at man har tillid til vinhuset, som foretager blandingen. Cuvée vil sige den blanding, som... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Rødvin

Kolli 12

Land Frankrig

Størrelser 75,00

Alkohol % 12,50

Nr 01201510035

EAN Nr 3296312154006

Lagring

Distrikt

Vin de France. Læs mere om distriktet

Producent

Lupé-Cholet. Læs mere om producenten

Mere om produktet

La Cuvée er en Vin de France fra bourgognehuset Lupé-Cholet i Nuits St. Georges. Det væsentligste er, når det drejer sig om Vin de France, at man har tillid til vinhuset, som foretager blandingen. Cuvée vil sige den blanding, som kældermesteren sammensætter til “Lupé-Cholets smag”. Til Cuvée Rouge anvender man vine fra Sydfrankrig, samt vine fra deklassificerede bourgognedruer (Pinot Noir, Gamay).

La Cuvée rouge har en blank, lys, rubinrød farve. Duften er umiddelbar og frugtrig med nuancer af røde bær og milde krydderier. Smagen er afrundet og behagelig, med god velour og en meget frugtrig eftersmag. Brug den til grønsagsretter, til svinekød, kalv, kylling, pizza og buffet. Den bør nydes en smule kølig (ca. 14-15 grader), hvorved vinens frugt bliver mere udtalt.

×