LA CHEVALIERE CHARDONNAY IGP Pays d’Oc, Laroche. ØKO

Distrikt

IGP Pays d'Oc. Læs mere om distriktet

Producent

Mas La Chevalière. Læs mere om producenten

Om produktet

Mas la Chevalière henter sine økologiske Chardonnay-druer dels nær Lunas, nord for vingården, på en ler- og kalkholdig jordbund (perfekt til Chardonnay), dels på andre økologiskdyrkede parceller nær Bédarieux, Montpellier og Nîmes. Efter ankomst til gården bliver de hele klaser... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Hvidvin

Kolli 6

Land Frankrig

Årgang 2018

Størrelser 75,00

Alkohol % 12,00

Nr 03417621835

EAN Nr 3546680079846

Druer 100% Chardonnay

Lagring 6 mdr. på ståltanke.

Økologisk Ja

Respekt Ja

Distrikt

IGP Pays d'Oc. Læs mere om distriktet

Producent

Mas La Chevalière. Læs mere om producenten

Mere om produktet

Mas la Chevalière henter sine økologiske Chardonnay-druer dels nær Lunas, nord for vingården, på en ler- og kalkholdig jordbund (perfekt til Chardonnay), dels på andre økologiskdyrkede parceller nær Bédarieux, Montpellier og Nîmes. Efter ankomst til gården bliver de hele klaser skånsomt presset, og efter en dags naturlig maceration sættes gæringen i gang i temperaturregulerede ståltanke. Derefter modnes vinen på eget ”lie” (bundfald) i 6 måneder på ståltank. Aftapning foregår efter en naturlig bundfældelse og en ganske let filtrering. Alt dette for at bevare vinens sarte aroma, friskhed og frugtkarakter.

Mas la Chevalières Chardonnay har en flot, lysgylden farve og meget umiddelbare og liflige nuancer af citrusfrugter, akacieblomster og hvide ferskner. Den afslører en sjælden harmoni mellem finesse, sprødhed og fylde i smagen. Perfekt til alle fiske- og skaldyrsretter, fjerkræ- eller pastaretter i lyse saucer og til diverse varme grøntsagsretter.

×