L BOURGOGNE BLANC Domaine Laroche

Distrikt

Bourgogne AOC. Læs mere om distriktet

Producent

L de Laroche. Læs mere om producenten

Om produktet

Domaine Laroche henter Chardonnay-druerne til denne vin hos lokale dyrkere, som Laroche har langtidskontrakt med og som i samarbejde med vinhusets team, dyrker deres vinmarker efter Domaine Laroches principper. De hele klaser bliver skånsomt presset, og mosten gennemgår en naturlig... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Hvidvin

Kolli 6

Land Frankrig

Årgang 2017

Størrelser 75,00

Alkohol % 12,50

Nr 03418421735

EAN Nr 3292060114934

Druer 100% Chardonnay

Lagring 4 mdr. på ståltanke.

Skruelåg Ja

Distrikt

Bourgogne AOC. Læs mere om distriktet

Producent

L de Laroche. Læs mere om producenten

Mere om produktet

Domaine Laroche henter Chardonnay-druerne til denne vin hos lokale dyrkere, som Laroche har langtidskontrakt med og som i samarbejde med vinhusets team, dyrker deres vinmarker efter Domaine Laroches principper. De hele klaser bliver skånsomt presset, og mosten gennemgår en naturlig dekantering i 12 timer, før gæringen starter spontant. Den foregår på temperaturregulerede (16-20° C) ståltanke og varer i ca. 21 dage. Derefter modner vinen på sit “lie” (bundfald) i 4 måneder, og bliver aftappet efter en naturlig bundfældning og en minimal filtrering.

Det er en tør, frisk og meget harmonisk hvid Bourgogne, meget ren, præcis og sprød i stilen. Den slutter meget delikat og appetitvækkende, og selv om den allerede giver meget fra sig i sin ungdom, kan den tåle at blive gemt lidt, hvorved den vil vinde i kompleksitet og harmoni. Serveres til skaldyr, fisk og asiatiske retter.

×