KASELER RIESLING TROCKEN, VDP Ortswein, Reichsgraf von Kesselstatt, Ruwer, Mosel

Distrikt

Ruwer. Læs mere om distriktet

Producent

Reichgraf von Kesselstatt. Læs mere om producenten

Om produktet

Fra og med årgangen 2001 besluttede man hos Kesselstatt at lave en vin, som udtrykte den ægte typicitet i hver af distriktets tre regioner: Mosel, Saar og Ruwer. Kaseler Riesling Trocken (VDP-Ortswein) laves således med Riesling-druer, som kommer fra flere... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Hvidvin

Kolli 12

Land Tyskland

Årgang 2023

Størrelser 75,00

Alkohol % 0,00

Nr 00300522335

Druer 100% Riesling

Lagring Ståltank

Skruelåg Ja

Distrikt

Ruwer. Læs mere om distriktet

Producent

Reichgraf von Kesselstatt. Læs mere om producenten

Mere om produktet

Fra og med årgangen 2001 besluttede man hos Kesselstatt at lave en vin, som udtrykte den ægte typicitet i hver af distriktets tre regioner: Mosel, Saar og Ruwer. Kaseler Riesling Trocken (VDP-Ortswein) laves således med Riesling-druer, som kommer fra flere af firmaets besiddelser i Ruwer omkring landsbyen Kasel. Mikroklimaet på disse skråninger er en smule køligere end ved Mosel, idet skoven på bakketoppen er blevet ryddet, og som en følge deraf foregår druernes modning langsommere (markerne høstes som regel først i slutningen af oktober). Dette faktum tilfører vinen nogle spændende aromaer og en intensitet, der er helt sin egen.

Vinen har en flot, lysgylden farve med en grønlig nuance. Det er en let, ren og meget liflig, tør vin med en meget elegant og sprød eftersmag og nuancer af citrusfrugter, hvide ferskner, nektariner og ananas. Det er en vin, som er perfekt i sin ungdom, og som vil være en god ledsager til de fleste middelhavske fiske- og skaldyrsretter. Serveres afkølet men ikke iskold.

×