HERMITAGE ROUGE La Chapelle, Paul Jaboulet Ainé

Distrikt

Hermitage. Læs mere om distriktet

Producent

Paul Jaboulet Ainé. Læs mere om producenten

Om produktet

Navnet 'La Chapelle' kommer fra det lille kapel (Saint-Christophe) bygget på toppen af Hermitages flotte terrasser. La Chapelle laves på Syrah druer, som kommer fra nogle af Hermitages allerbedste parceller på topvinmarker som Les Bessards, les Greffieux, le Méal og... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Rødvin

Kolli 6

Land Frankrig

Årgang 2015

Størrelser 75,00

Alkohol % 14,50

Nr 02740911535

EAN Nr 3105710150155

Druer 100% Syrah

Lagring 15-18 mnd. på træfade.

Distrikt

Hermitage. Læs mere om distriktet

Producent

Paul Jaboulet Ainé. Læs mere om producenten

Mere om produktet

Navnet ‘La Chapelle’ kommer fra det lille kapel (Saint-Christophe) bygget på toppen af Hermitages flotte terrasser. La Chapelle laves på Syrah druer, som kommer fra nogle af Hermitages allerbedste parceller på topvinmarker som Les Bessards, les Greffieux, le Méal og les Rocoules, hvor vinstokkene er mellem 40 og 60 år gamle (Paul Jaboulet Aîné ejer i alt 21 ha. i Hermitage). Bedre oprindelse findes ganske enkelt ikke i Hermitage. Hver parcel bliver vinificeret for sig, og blandingsforholdene af de forskellige vine varierer efter årgangen. Det er netop sammensætningen af de enkelte vines forskellige egenskaber, som skaber La Chapelles enestående harmoni.

Hermitage La Chapelle har en meget flot, blank rubinrød farve. Duften afslører lige fra begyndelsen stor kompleksitet og charme og udvikler sig hurtigt, når man ilter den i glasset, med toner af mørke bær som brombær, solbær og blåbær, samt krydrede nuancer og en diskret karakter af træ fra fad. I smagen er vinen meget fyldig, kompleks og frugtrig. I eftersmagen bliver vinen ved med at give fra sig, med god tannin og struktur.Server den til f.eks. vildt, fuglevildt, oksetournedos, kalvebrisler.

×