HANNIBAL Walker Bay, Bouchard Finlayson

Distrikt

Walker Bay. Læs mere om distriktet

Producent

Finlayson. Læs mere om producenten

Om produktet

Navnet ”Hannibal” er hentet fra den berømte hærfører fra det antikke Kartago, som for mere end 2.000 år siden førte sin hær med 37 sydafrikanske elefanter fra Spanien til Frankrig over Pyrenæerne og videre over Alperne ind i det nordlige... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Rødvin

Kolli 6

Land Syd Afrika

Årgang 2013

Størrelser 75,00

Alkohol % 14,50

Nr 06511311335

EAN Nr 6004589000035

Druer 2% Barbera 8% Mourvedre 15% Nebbiolo 17% Pinot Noir 52% Sangiovese 6% Shiraz

Lagring 13 mdr. på franske træfade (16% nye).

Scoreplads

Tim Atkins91
Wine Spectator90

Distrikt

Walker Bay. Læs mere om distriktet

Producent

Finlayson. Læs mere om producenten

Mere om produktet

Navnet ”Hannibal” er hentet fra den berømte hærfører fra det antikke Kartago, som for mere end 2.000 år siden førte sin hær med 37 sydafrikanske elefanter fra Spanien til Frankrig over Pyrenæerne og videre over Alperne ind i det nordlige Italien. Vinen er symbolsk sammensat af italienske og franske druer: Primært Sangiovese (ca. 50%), Pinot Noir og Nebbiolo, men også Mourvèdre, Shiraz og Barbera, som alle hentes i appellationen Walker Bay.

Gæringen foregår separat efter druesort på ståltanke med druernes naturlige gærceller. Vinen overføres derefter på franske træfade (16% nye), hvor den gennemgår en malolaktisk gæring og en modning i 13 måneder.

Hannibal har en flot, mørk, rubinrød farve. Duften er umiddelbar og aromatisk med lækre nuancer af kirsebær, blommer, skovbær og milde krydderier. Også i smagen er det de frugtrige og sprøde toner, som kommer frem. I eftersmagen fornemmer man fylde og krydrede toner, som giver vinen en god balance mellem struktur og frugt. En meget sympatisk vin, som man hurtigt kommer til at holde af. Perfekt til grillet kød (lam, kalv, gris), til italienske specialiteter med masser af grønsager og krydderurter.

×