HANNIBAL Walker Bay, Bouchard Finlayson
Distrikt
Walker Bay. Læs mere om distriktet
Producent
Finlayson. Læs mere om producenten
Om produktet
Navnet ”Hannibal” er hentet fra den berømte hærfører fra det antikke Kartago, som for mere end 2.000 år siden førte sin hær med 37 sydafrikanske elefanter fra Spanien til Frankrig over Pyrenæerne og videre over Alperne ind i det nordlige... Læs mereLogin for at se vores priser og købe produkter
Login for at se vores priser og købe produkter
Specifikationer
Distrikt
Walker Bay. Læs mere om distriktet
Producent
Finlayson. Læs mere om producenten
Mere om produktet
Navnet ”Hannibal” er hentet fra den berømte hærfører fra det antikke Kartago, som for mere end 2.000 år siden førte sin hær med 37 sydafrikanske elefanter fra Spanien til Frankrig over Pyrenæerne og videre over Alperne ind i det nordlige Italien. Vinen er symbolsk sammensat af italienske og franske druer: Sangiovese (ca. 42%), Pinot Noir (15%), Shiraz (12%), Nebbiolo (17%), men også Mourvèdre og Barbera, som alle hentes i appellationen Walker Bay.
Gæringen foregår separat efter druesort på ståltanke med druernes naturlige gærceller. Vinen overføres derefter på franske træfade (24% nye), hvor den gennemgår en malolaktisk gæring og en modning i 12 måneder. Inden aftapningen hviler vinen i 2 måneder på ståltanke.
Hannibal har en flot, mørk, rubinrød farve. Duften er umiddelbar og aromatisk med lækre nuancer af kirsebær, blommer, skovbær, milde krydderier og tobak. Også i smagen er det de frugtrige og sprøde toner, som kommer frem. I eftersmagen fornemmer man fylde og krydrede toner, som giver vinen en god balance mellem struktur og frugt. En meget kompleks men dog sympatisk vin, som man hurtigt kommer til at holde af. Perfekt til grillet kød (lam, kalv, gris), til italienske specialiteter med masser af grønsager og krydderurter.