Kære kunde. Vi henleder opmærksomheden på, at vi I forbindelse med Kristi Himmelfartsdag torsdag d. 29/5-25 holder lukket dagen efter – fredag den 30. maj 2025. Følgende frister gælder derfor i forhold til ordreafgivelse og levering: For levering inden Kristi Himmelfartsdag: Sidste frist for ordreafgivelse er tirsdag den 27. maj 2025 kl. 12.00. For levering fredag den 30. maj 2025 (fragtmændene kører): Sidste frist for ordreafgivelse er onsdag den 28. maj 2025 kl. 12.00. Vi anbefaler dog, at alle ordrer afgives tirsdag den 27. maj 2025, så seneste leveringsdato er onsdag den 28. maj 2025, da eventuelle problemer i forhold til levering fredag IKKE ville kunne løses denne dag. Ønsker du levering mandag den 2. juni 2025 er seneste ordrefrist onsdag den 28. maj 2025. Vi ønsker alle en god Kristi Himmelfartsferie.

x

GEVREY CHAMBERTIN Vieilles Vignes, Domaine Humbert Freres

Distrikt

Gevrey Chambertin. Læs mere om distriktet

Producent

domaine-humbert. Læs mere om producenten

Om produktet

Druerne til denne Gevrey-Chambertin ”Vieilles-Vignes” hentes på flere meget velbeliggende parceller, bl.a. på 1. Cru Estournelles-St. Jacques (60 år gamle vinstokke) og Village Etelois (over 65 år gamle vinstokke), som er umiddelbar nabo til Grand Cru marken Griottes-Chambertin. Som altid... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Rødvin

Kolli 3

Land Frankrig

Årgang 2015

Størrelser 300,00

Alkohol % 13,50

Nr 03700211552

EAN Nr 3530220018693

Druer 100% Pinot Noir

Lagring 14-16 mnd på franske fade (228 l, 50% nye).

Distrikt

Gevrey Chambertin. Læs mere om distriktet

Producent

domaine-humbert. Læs mere om producenten

Mere om produktet

Druerne til denne Gevrey-Chambertin ”Vieilles-Vignes” hentes på flere meget velbeliggende parceller, bl.a. på 1. Cru Estournelles-St. Jacques (60 år gamle vinstokke) og Village Etelois (over 65 år gamle vinstokke), som er umiddelbar nabo til Grand Cru marken Griottes-Chambertin. Som altid på Domaine Humbert Frères foregår mange processer manuelt under dyrkningen: Pløjning, beskæring, grøn høst, fjernelse af blade eller grene i den sidste fase af modningen. Nøgleordene er præcision og omhu – druerne skal opnå en perfekt modning og en stor koncentration.

Efter en 3-6 dages kølig skindmacerering for at undgå bitre tanniner bliver vinen gæret på klassiske, åbne store træfade. Modningen (14-16 mdr.) foregår på fade af 228 l. (50% nye) lavet af eg fra Châtillonnais i Bourgogne (nordvest for Dijon). Vinen er aftappet efter en naturlig dekantering og uden filtrering.

Vinen har en flot, dyb, blank, rubinrød farve. I duften finder man røgede nuancer og toner af skovbær og kirsebær. I smagen er vinen meget fyldig og struktureret, med god mineralitet og velour. Den slutter med en lang, kompleks og harmonisk eftersmag, som afslører tannin nok til flere års lagring.

×