G VINE FLORAISON GIN 40% Maison Villevert

Distrikt

Cognac. Læs mere om distriktet

Producent

Maison Villevert. Læs mere om producenten

Om produktet

G'Vine Floraison er en fransk gin fra Cognac-området. Ginen er lavet på 9 forskellige urter og krydderier, herunder enebær, ingefær og kardemomme. Det som gør G'Vine helt specielt er at basespiritussen er baseret på vindruer, modsat de fleste andre gins... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Gin

Kolli 6

Land Frankrig

Størrelser 70,00

Alkohol % 40,00

Nr 07315000030

EAN Nr 3700209600106

Lagring

Skruelåg Ja

Distrikt

Cognac. Læs mere om distriktet

Producent

Maison Villevert. Læs mere om producenten

Mere om produktet

G’Vine Floraison er en fransk gin fra Cognac-området. Ginen er lavet på 9 forskellige urter og krydderier, herunder enebær, ingefær og kardemomme. Det som gør G’Vine helt specielt er at basespiritussen er baseret på vindruer, modsat de fleste andre gins som bruger hvede. Druen der bruges er primært Ugni Blanc, som destilleres til 96,4% hvorefter den massereres med forskellige urter, her i blandt grønne vindrueblomster.

Selve blomstringsprocessen under vindyrkning er kendt som ‘Floraison’ på fransk, hvorfra ginen også har sit navn. G’vine destilleres over flere omgange, først laves et enebær destillat, så et friskt destillat, så med urter, og så et krydret destillat, med krydderier. Disse tre destillater, blandes sammen med vindrueblomts-destillatet, hvorefter det hele destilleres sammen.

Med sine 40% er ginen elegant og let og har en grøn floral note som giver et fantastisk pift til en gin/tonic eller i cocktails som “French 75”. Stor frugtrighed, pirrende bid og flot kompleksitet. En spændende gin fra øverste kvalitetshylde. Den dufter en smule af champagnebrus når den blandes med hyldeblomst tonic.

×