FLORENTINA SPRITZ SPARKLING ØKO M/pant, alkoholfri mousserende

Producent

Pierre Chavin. Læs mere om producenten

Om produktet

Denne Ready to drink non-alcoholic cocktail" - som Pierre Chavin kalder denne mousserende drik - er lavet på koncentreret most af forskellige sorter økologiskdyrkede druer, hentet i den sydlige del af Frankrig. Efter en afstilkning og en skånsom knusning af... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Ready To Drink

Kolli 6

Størrelser 75,00

Alkohol % 0,50

Nr 08905320035

EAN Nr 5707323733749

Lagring

Alkoholfri Ja

Økologisk Ja

Respekt Ja

Producent

Pierre Chavin. Læs mere om producenten

Mere om produktet

Denne Ready to drink non-alcoholic cocktail” – som Pierre Chavin kalder denne mousserende drik – er lavet på koncentreret most af forskellige sorter økologiskdyrkede druer, hentet i den sydlige del af Frankrig.

Efter en afstilkning og en skånsom knusning af druerne bliver de macereret køligt (4°C) med deres skind i 8 timer, for at opnå maksimal ekstraktion af aroma, smag, polyfenoler, anthocyaniner, tanniner, resveratrol og mineraler. Derefter presses druerne og mosten koncentreres (uden forudgående gæring) under kølige forhold. Til sidst bliver drikken tilsat naturlige frugtaromaer, en smule kulsyre (som gør den let mousserende) og aftappet. En pasteuriseringsproces inden frigivelse forhindrer eftergæringer og gør, at man hverken behøver at tilsætte svovl eller konserveringsmidler. Produkterne i serien “Florentina” er certificerede pesticider-fri.

Florentina Spritz har en sart, lys, rosé-farve, og små, vedvarende bobler. Duften og smagen byder på meget friske, sprøde og samtidig meget komplekse nuancer af bitter appelsinskal, vanilje og milde krydderier. Vinen slutter ret delikat og frisk og med en fantastisk balance mellem frugtsødme og bitterhed.

×