EXCELIA TEQUILA ANEJO 40% Maison Villevert
Distrikt
Mexico. Læs mere om distriktet
Producent
Maison Villevert. Læs mere om producenten
Om produktet
Excellia Tequila er lavet i et samarbejde mellem Carlos Camarena og Jean-Sébastien Robicquet. Carlos står bag tequila-mærker som Tapatio, El Tesoro og Ocho. Jean-Sébastien Robicquet står bag innovative mærker som Ciroc, G'Vine, La Quintinye Vermouth Royal m. fl. Der findes... Læs mereLogin for at se vores priser og købe produkter
Login for at se vores priser og købe produkter
Specifikationer
Distrikt
Mexico. Læs mere om distriktet
Producent
Maison Villevert. Læs mere om producenten
Mere om produktet
Excellia Tequila er lavet i et samarbejde mellem Carlos Camarena og Jean-Sébastien Robicquet. Carlos står bag tequila-mærker som Tapatio, El Tesoro og Ocho. Jean-Sébastien Robicquet står bag innovative mærker som Ciroc, G’Vine, La Quintinye Vermouth Royal m. fl. Der findes ca. 400 forskellige agavetyper, hvor kun den blå agave kan bruges til fremstilling af tequila. Agaverne bliver modne inden for en tidsramme på 6-12 år, og høstes de ikke inden for modningsperioden (ca. 4 uger), skyder planten et topskud, som forbruger alt sukkeret i planten, der ellers skulle laves til alkohol. Der findes groft sagt to slags tequilaer: Dem som er lavet på 100% agave og dem, som er lavet på 51% agave og 49% sukkerrørs-alkohol. Excellia Tequila hører ligesom andre top-tequilaer til den første. Blanco Tequila kan være ulagret men må lagres op til 60 dage. Reposado Tequila må lagres mellem 61-365 dage. Anejo Tequila må lagres mellem 366 dage og 3 år. Extra Anejo må lagres i 3 år+. Excellia Tequila Anejo er lagret i 18 måneder. Fadlagringen fornemmes tydeligt i smagen med enkelte hints af en smule bitterhed, som komplimenterer agavetonerne flot. Tequila Anejo er blød og har elegante noter af tørret frugt. Tequilaen har en flot, krydret finish med et afstemt, vinøst fadpræg.