EVERTON WHITE Victoria, Brown Brothers

Distrikt

Victoria. Læs mere om distriktet

Producent

Brown Brothers. Læs mere om producenten

Om produktet

White Everton er lavet på druerne Chardonnay, Sauvignon Blanc og Pinot Grigio, som hovedsageligt er høstet på Milawa-vinmarkerne (King Valley) i Victoria. Dog stammen en lille del Sauvignon Blanc fra Tasmanien. Chardonnay-druen giver struktur og fylde, Sauvignon tilfører aroma, bid,... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Hvidvin

Kolli 6

Land Australia

Årgang 2017

Størrelser 75,00

Alkohol % 13,00

Nr 05802321735

EAN Nr 029147100473

Druer 76% Chardonnay 12% Pinot Grigio 12% Sauvignon Blanc

Lagring Kort tid på ståltanke.

Respekt Ja

Skruelåg Ja

Distrikt

Victoria. Læs mere om distriktet

Producent

Brown Brothers. Læs mere om producenten

Mere om produktet

White Everton er lavet på druerne Chardonnay, Sauvignon Blanc og Pinot Grigio, som hovedsageligt er høstet på Milawa-vinmarkerne (King Valley) i Victoria. Dog stammen en lille del Sauvignon Blanc fra Tasmanien. Chardonnay-druen giver struktur og fylde, Sauvignon tilfører aroma, bid, sprødhed og mineralitet, og Pinot Gris en velouragtig og aromatisk karakter. Vinen bliver udelukkende gæret på temperaturregulerede rustfrie ståltanke og bliver aftappet få uger efter endt gæring – uden påvirkning af træ for ikke at forstyrre vinens naturlige frugtkarakter.

Farven er lysegylden og i duften finder man nuancer af ferskner, abrikos, grape og mandler. I munden er vinen tør, frisk, sprød og liflig med sarte toner af frisk frugt og samtidig god struktur, som gør den velegnet til mange gastronomiske retter. Server den til salater, risotto eller pasta med fisk eller skaldyr (især med olivenolie, lime eller koriander). Men også som aperitif eller til en buffet med forskellige salater eller frokostretter vil den være perfekt.

×