ENGLISH SPICED VERMOUTH 18% Sacred Spirits
Distrikt
Great Britain. Læs mere om distriktet
Producent
Sacred Spirits. Læs mere om producenten
Om produktet
Sacred Spiced English Vermouth er en engelsk vermouth lavet med økologisk have-malurt (Artemisia absinthium) (Wermut på tysk) fra Sommerset, Syd for Gloucester, økologisk Timian fra New Forrest, som ligger lige vest fra Southampton. Vin fra Three Choirs Vineyard i Gloucestershire.... Læs mereLogin for at se vores priser og købe produkter
Login for at se vores priser og købe produkter
Specifikationer
Distrikt
Great Britain. Læs mere om distriktet
Producent
Sacred Spirits. Læs mere om producenten
Mere om produktet
Sacred Spiced English Vermouth er en engelsk vermouth lavet med økologisk have-malurt (Artemisia absinthium) (Wermut på tysk) fra Sommerset, Syd for Gloucester, økologisk Timian fra New Forrest, som ligger lige vest fra Southampton. Vin fra Three Choirs Vineyard i Gloucestershire. Der er ligeledes økologiske blommer og kirsebær fra Gloustershire i samt nelliker fra Madagaskar Cubeb-peber fra Indonesien og økologisk lakridsrod fra Spanien. Ligesom Sacred Gin er urterne mascereret i 4-6 uger før de destilleres. Have-malurten og gentian-roden (Ensian på dansk) destilleres ikke da der kun skal udtrækkes en mild bitterhed, ligeledes er appelsinskallen ikke destilleret, da den giver bitterhed, farve og giver en anderledes tekstur. Dog blender man ikke med det samme, men klarer først de tre væsker før de blendes (for at modvirke bundfald).Vinen brugt er af typerne: Müller-Thurgau, Madeleine Angevine og Phoenix.Denne vermouth bliver lavet i særdeles små kvantiteter, hvorfor reservation af flasker kan være nødvendig.Det er oplagt at bruge Sacred Spiced English Vermouth til cocktails, eks. sammen med Sacred Gin og Sacred Rosehip Cup til en Negroni cocktail. Når flasken er åbnet kan Sacred English Vermouth holde i minimum 3 måneder ude af køleskab. En stor del længere hvis afkølet.Sacred English Vermouth er blevet rated 5+/5 af Diffordsguide i England.Smagsnoter: Balanceret bitterhed, krydrede noter af kanel, kardemomme, muscatnød, bakket op af et væld af urter. Finishen følger med citrusnoter, bitter sødme med noter af røde bær, en smule vinøsitet og appelsinskal. Den originale vermouth der bruges DUKES Hotel’s Negroni.