DÜRKHEIMER SPIELBERG ØKO Riesling Trocken, VDP Erste Lage, Karl Schaefer, Pfalz

Distrikt

Pfalz. Læs mere om distriktet

Producent

Karl Schaefer. Læs mere om producenten

Om produktet

Dürkheimer Spielberg vinmarken er klassificeret af VDP som Erste Lage og er en af de absolut mest privilegerede vinmarker nær landsbyen Bad Dürkheim. Her finder man en undergrund af rent, løst kalk (dannet for ca. 30 mio. år siden, da... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Hvidvin

Kolli 6

Land Tyskland

Årgang 2021

Størrelser 75,00

Alkohol % 13,00

Nr 00347822135

EAN Nr 4260161140489

Druer 100% Riesling

Lagring Ståltank

Økologisk Ja

Respekt Ja

Distrikt

Pfalz. Læs mere om distriktet

Producent

Karl Schaefer. Læs mere om producenten

Mere om produktet

Dürkheimer Spielberg vinmarken er klassificeret af VDP som Erste Lage og er en af de absolut mest privilegerede vinmarker nær landsbyen Bad Dürkheim. Her finder man en undergrund af rent, løst kalk (dannet for ca. 30 mio. år siden, da havet dækkede området og kæmpe aflejringer af skaldyr lagde sig i bunden). Desuden udsættes skråningerne omkring Bad Dürkheim for en let brise, som både afkøler og tørrer druerne, som derfor sjældent angribes af skimmel- og svampesygdomme. Vinene fra vinmarken Spielberg afslører altid en god balance mellem sødmefyldte, eksotiske toner og en sprødhed og finesse, som klæder Riesling godt.

I duften finder man eksotiske toner af mango og ananas samt friske, grønne noter af lime, æbler, citron-verbena og en underliggende mineralitet. Smagen er ren og elegant, godt pakket ind af en meget lækker velour. Vinen er mineralsk, sprød og appetitvækkende til sidst, og bliver ved med at charmere. Server den til salater, skaldyr, fisk og fjerkræ.

×