DÜRKHEIM SONNENTROPFEN ØKO Riesling Trocken. Karl Schaefer, Pfalz

Distrikt

Pfalz. Læs mere om distriktet

Producent

Karl Schaefer. Læs mere om producenten

Om produktet

Sonnentropfen Dürkheimer Riesling trocken er klassificeret af VDP som ORTSWEIN (Village Wine). Navnet Sonnentropfen udtrykker godt, at de parceller i Bad Dürkheim hvorpå Riesling-druerne høstes, nyder godt af en af de bedste eksponeringer mod solen i området. På den øverste... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Hvidvin

Kolli 6

Land Tyskland

Årgang 2019

Størrelser 75,00

Alkohol % 12,50

Nr 00347121935

EAN Nr 4260161140649

Druer 100% Riesling

Lagring Ståltank

Økologisk Ja

Respekt Ja

Skruelåg Ja

Distrikt

Pfalz. Læs mere om distriktet

Producent

Karl Schaefer. Læs mere om producenten

Mere om produktet

Sonnentropfen Dürkheimer Riesling trocken er klassificeret af VDP som ORTSWEIN (Village Wine). Navnet Sonnentropfen udtrykker godt, at de parceller i Bad Dürkheim hvorpå Riesling-druerne høstes, nyder godt af en af de bedste eksponeringer mod solen i området. På den øverste del af markerne er jordbunden domineret af kalk, og det er med til at give vinen en moden og afrundet stil. Den nederste del af markerne indeholder mere sand og ler, og ligger hvor kølige vinde suser gennem dalen. Det tilfører vinen mere syre og friskhed. Blandingen af de to stile er perfekt.

Meget umiddelbar og frugtig aroma, med nuancer af citrusfrugter, ferskner og grønne hasselnødder. I smagen er vinen frisk, med god mineralitet, og ret hurtigt udvikler der sig nuancer af lime, litchi og igen mere modne toner af ferskner og abrikoser. Eftersmagen er sprød og lang med god fylde. Server den til Salater, skaldyr, asiatisk mad, samt fisk og fjerkræ i hvide saucer.

×