CHIANTI BISKERO ØKO DOCG, Salcheto

Distrikt

Chianti. Læs mere om distriktet

Producent

Salcheto Soc. Agr. S.R.L.. Læs mere om producenten

Om produktet

Chianti 'Biskero' er sammensat af områdets tre klassiske druer Sangiovese (85%), Canaiolo Nero og Mammolo, samt en smule Merlot, dyrket efter økologiske og biodynamiske principper i vinmarkerne 'Poggio Piglia' (9 ha.) nær Chiusi og 'Abbadia' (8 ha.) i Torrita di... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Rødvin

Kolli 12

Land Italien

Årgang 2018

Størrelser 75,00

Alkohol % 13,00

Nr 06022511835

EAN Nr 8032880621671

Druer 5% Canaiolo 5% Mammolo 5% Merlot 85% Sangiovese

Lagring 4 mdr.. 70% på ståltanke og resten på amerikanske fade (300

Økologisk Ja

Respekt Ja

Scoreplads

Robert Parker Green Emblem

Distrikt

Chianti. Læs mere om distriktet

Producent

Salcheto Soc. Agr. S.R.L.. Læs mere om producenten

Mere om produktet

Chianti ‘Biskero’ er sammensat af områdets tre klassiske druer Sangiovese (85%), Canaiolo Nero og Mammolo, samt en smule Merlot, dyrket efter økologiske og biodynamiske principper i vinmarkerne ‘Poggio Piglia’ (9 ha.) nær Chiusi og ‘Abbadia’ (8 ha.) i Torrita di Siena. Mens gæringen foregår på ståltanke, foregår modningen (4 måneder) for 70% af vinen i ståltanke og resten på amerikanske fade af 300 l. Efter aftapningen modnes vinen yderligere 3 måneder i kælderen inden de frigives.Vinen har en flot rød, brillant farve. I duften er vinen umiddelbar og frugtrig med toner af hindbær og kirsebær. I smagen kommer friskheden og sprødheden meget frem – igen med flotte rødlige toner – og vinen byder samtidig på en god struktur og kødfuldhed. I eftersmagen har vinen en let krydret smag, som er klassisk for Chianti. En flot og harmonisk vin!Det er en vin, som er bedst i sin ungdom, og selvom den sagtens vil kunne serveres til lidt kraftige retter som lam, oksekød osv., vil den egne sig bedst til stegt fjerkræ, kalvekød, pastaretter eller simpelthen for sig selv. Dens frugt og finesse tillader det. Serveringstemperatur: 18-20°C.

×