CHATEAUNEUF DU PAPE ROUGE, ØKO Maison Pierrond

Distrikt

Châteauneuf du Pape. Læs mere om distriktet

Producent

Maison Pierrond. Læs mere om producenten

Om produktet

Med denne vin har Maison Pierrond udbygget sin portefølje, så også det fornemmeste og mest prestigefyldte distrikt i den sydlige Rhônedal, Châteauneuf-du-Pape, nu er repræsenteret. Fra nogle særligt udvalgte parceller som dyrkes økologisk og som befinder sig i den nordvestlige... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Rødvin

Kolli 6

Land Frankrig

Årgang 2023

Størrelser 75,00

Alkohol % 15,00

Nr 03844012335

EAN Nr 5711656012525

Druer 50% Grenache 10% Mourvedre 40% Syrah

Lagring 12 mdr. på franske fade

Næringsindhold & ingrediensliste Læs mere her

Økologisk Ja

Respekt Ja

Distrikt

Châteauneuf du Pape. Læs mere om distriktet

Producent

Maison Pierrond. Læs mere om producenten

Mere om produktet

Med denne vin har Maison Pierrond udbygget sin portefølje, så også det fornemmeste og mest prestigefyldte distrikt i den sydlige Rhônedal, Châteauneuf-du-Pape, nu er repræsenteret.

Fra nogle særligt udvalgte parceller som dyrkes økologisk og som befinder sig i den nordvestlige del af appellationen, hvor jordbunden er meget sandholdig, kommer druerne til denne vin – et klassisk GSM-blend: Grenache (50%), Syrah (40%) og Mourvèdre (10%). Druerne er høstet manuelt, og gæringen foregår separat for hver druesort og hver parcel, hvorefter vinen er modnet på brugte 600 l. egetræsfade (demi-muids) i 12 måneder.

Flot, klar og rubinrød farve. I duften er vinen ganske delikat med nuancer af fuldmodne solbær og diskrete noter af hvid peber og den karakteristiske garrigue (middelhavsurter). Smagen er herlig klassisk Châteauneuf-du-Pape med frugtrige noter af blommer og mørke bær tilsat et strejf af engelsk lakrids og sarte krydderier. I eftersmagen sikrer de modne og bløde tanniner en meget harmonisk afslutning, og hvor elegance og finesse er i højsædet. Alt i alt en fremragende Châteauneuf-du-Pape som virkelig er ”value for money”.

Vinen vil være perfekt til grillretter med vildt, okse eller lam. Serveres ved 16-17°C.

×