CHAPELLE-CHAMBERTIN GRAND CRU Les Parcellaires de Saulx
Producent
Les Parcellaires. Læs mere om producenten
Om produktet
Druerne til denne vin købes hos en af de kun 9 ejere på marken, som dyrker dem på en lille parcel midt på skråningen. Undergrunden består af kalk i dybden og mergel (ler) øverst. Vinen vinificeres i egne kældre i... Læs mereLogin for at se vores priser og købe produkter
Login for at se vores priser og købe produkter
Specifikationer
Producent
Les Parcellaires. Læs mere om producenten
Mere om produktet
Druerne til denne vin købes hos en af de kun 9 ejere på marken, som dyrker dem på en lille parcel midt på skråningen. Undergrunden består af kalk i dybden og mergel (ler) øverst. Vinen vinificeres i egne kældre i Meursault, og opskriften er klassisk for Bourgogne, med en gæring i store, opretstående trækar, en malolaktisk gæring og en efterfølgende modning i 15-18 måneder på nye burgundiske træfade à 228 l.
Vinen har en flot, blank, mørk, rubinrød farve og en både umiddelbar og koncentreret duft, med karakter af sorte kirsebær, hindbær, modne ribs og milde krydderier. Smagen byder både på fylde, kødfuldhed, rundhed og elegance, med lækre nuancer af små, sorte bær. Vinen slutter med stor fylde, kompleksitet og charme. Selv om den har potentiale til længere modning, er vinen allerede imponerende i sin ungdom.
Serveres til kalv, lam, okse, fuglevildt eller råvildt.