CAVA SEMI-SECO ØKO Vega Medien, Cavas Marevia, Valencia

Distrikt

Cava. Læs mere om distriktet

Producent

cavas-marevia. Læs mere om producenten

Om produktet

Vega Medien Cava Semi Seco (halvtør) laves på 75% Macabeo (Viura) og 25% Chardonnay, som hentes på udvalgte økologiskdyrkede parceller i Requena. Druerne er håndplukket i små kasser for at undgå masning og oxydering under transporten til kælderen. Efter en... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Cava

Kolli 6

Land Spanien

Størrelser 75,00

Alkohol % 11,50

Nr 06337520035

EAN Nr 8437009721049

Druer 25% Chardonnay 75% Macabeo (Viura)

Lagring 2. gæring: 12 mdr. (Méthode Traditionelle)

Økologisk Ja

Respekt Ja

Vegansk Ja

Distrikt

Cava. Læs mere om distriktet

Producent

cavas-marevia. Læs mere om producenten

Mere om produktet

Vega Medien Cava Semi Seco (halvtør) laves på 75% Macabeo (Viura) og 25% Chardonnay, som hentes på udvalgte økologiskdyrkede parceller i Requena. Druerne er håndplukket i små kasser for at undgå masning og oxydering under transporten til kælderen. Efter en skånsom presning, hvor man selekterer den bedste del af mosten, foregår gæringen på ståltanke. ”Basisvinen” bliver derefter modnet i nogle måneder på sit ”lie” (bundfald) i ståltanke og gærer derefter i 12 måneder på flaske efter ”Méthode Traditionelle” teknikken.

Cava’en Semi Seco (halvtør) har en lysgylden farve med grønt skær. Boblerne er små, livlige og vedvarende. Duften er umiddelbar og eksotisk med nuancer af grape, passionsfrugter, mangoer og ferskner, men også en smule honning og markblomster. Smagen er dog frisk og elegant på trods af sødmen (38 g. restsukker). Eftersmagen er lang og behageligt og giver lyst til et nip mere… Serveres som aperitif, men også til asiatiske retter med fx kylling eller skaldyr. Prøv den også til lette desserter.

×