CAVA SEMI-SECO ØKO Vega Medien, Cavas Marevia, Valencia
Distrikt
Cava. Læs mere om distriktet
Producent
cavas-marevia. Læs mere om producenten
Om produktet
Vega Medien Cava Semi Seco (halvtør) laves på 75% Macabeo (Viura) og 25% Chardonnay, som hentes på udvalgte økologiskdyrkede parceller i Requena. Druerne er håndplukket i små kasser for at undgå masning og oxydering under transporten til kælderen. Efter en... Læs mereLogin for at se vores priser og købe produkter
Login for at se vores priser og købe produkter
Specifikationer
Distrikt
Cava. Læs mere om distriktet
Producent
cavas-marevia. Læs mere om producenten
Mere om produktet
Vega Medien Cava Semi Seco (halvtør) laves på 75% Macabeo (Viura) og 25% Chardonnay, som hentes på udvalgte økologiskdyrkede parceller i Requena. Druerne er håndplukket i små kasser for at undgå masning og oxydering under transporten til kælderen. Efter en skånsom presning, hvor man selekterer den bedste del af mosten, foregår gæringen på ståltanke. ”Basisvinen” bliver derefter modnet i nogle måneder på sit ”lie” (bundfald) i ståltanke og gærer derefter i 12 måneder på flaske efter ”Méthode Traditionelle” teknikken.
Cava’en Semi Seco (halvtør) har en lysgylden farve med grønt skær. Boblerne er små, livlige og vedvarende. Duften er umiddelbar og eksotisk med nuancer af grape, passionsfrugter, mangoer og ferskner, men også en smule honning og markblomster. Smagen er dog frisk og elegant på trods af sødmen (38 g. restsukker). Eftersmagen er lang og behageligt og giver lyst til et nip mere… Serveres som aperitif, men også til asiatiske retter med fx kylling eller skaldyr. Prøv den også til lette desserter.