CAVA BRUT ØKO Vega Medien, Cavas Marevia, Valencia

Distrikt

Cava. Læs mere om distriktet

Producent

cavas-marevia. Læs mere om producenten

Om produktet

Vega Medien Brut Organic laves på lige del Chardonnay og Macabeo, som hentes på udvalgte parceller på økologiskdyrkede vinmarker i Requena. Druerne er håndplukket i små kasser for at undgå masning og oxydering under transporten til kælderen. Efter en skånsom... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Cava

Kolli 6

Land Spanien

Størrelser 75,00

Alkohol % 11,50

Nr 06337020035

EAN Nr 8437009721698

Druer 25% Chardonnay 75% Macabeo (Viura)

Lagring 2. gæring: 18 mdr. (Méthode Traditionelle).

Økologisk Ja

Respekt Ja

Vegansk Ja

Scoreplads

Berliner Wine TrophyGold
James Suckling90
EcoRacimo (Spain)Gold
Decanter World AwardsBronze

Distrikt

Cava. Læs mere om distriktet

Producent

cavas-marevia. Læs mere om producenten

Mere om produktet

Vega Medien Brut Organic laves på lige del Chardonnay og Macabeo, som hentes på udvalgte parceller på økologiskdyrkede vinmarker i Requena. Druerne er håndplukket i små kasser for at undgå masning og oxydering under transporten til kælderen. Efter en skånsom presning, hvor man selekterer den bedste del af mosten, foregår gæringen på ståltanke. ”Basisvinen” bliver derefter modnet i nogle måneder på sit ”lie” (bundfald) i ståltanke og gærer derefter i 18 måneder på flaske efter ”Méthode Traditionelle” teknikken.

Cava’en har en lysgylden farve med grønt skær. Boblerne er små, livlige og vedvarende. Duften er umiddelbar og frugtrig med nuancer af hvide blomster, citrusfrugter og grape samt en smule ferskner. Smagen er frisk og elegant med en god frugtsødme, som bliver løftet flot af en god syre. Eftersmagen er ret lang og elegant. En mousserende som er lige til at nyde. Serveres som aperitif, men også til retter med skaldyr eller fisk og til sushi.

×